Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
23 april 2018

Aantal bedrijven dat geen back-up maakt blijft hoog

Uit onderzoek van Ontrack onder 350 klanten blijkt dat veel mensen nog steeds geen back-up maken. Maar liefst één derde van de deelnemers gaf aan dat ze geen back-up hadden op het moment dat data verloren gingen.

Lees verder »  1 reactie »
23 april 2018

Tips voor het optimaliseren van zendingen

Hebt u als ondernemer een webshop met artikelen voor zakelijke of particuliere klanten? Of hebt u bijvoorbeeld een transport- of logistiekbedrijf dat goederen op pallets vervoert? Iedere ondernemer, ZZP’er of MKB, moet wel eens iets verzenden, of het nu om pakketten, pallets of zelfs documenten gaat.

Lees verder »  Reageer »
20 april 2018

Duits essentieel voor handelsrelatie

Om succesvol zaken te doen in Duitsland blijft het voor Nederlandse ondernemers essentieel om de Duitse taal te beheersen. Engels wordt steeds belangrijker, maar is volgens de ondernemers als enige communicatietaal nog niet voldoende.

Lees verder »  Reageer »
20 april 2018

40 procent van de zzp’ers matig tot slecht online beveiligd

Zelfstandig professionals (zp’ers) - hoogopgeleide zzp’ers in de zakelijke dienstverlening - vinden dat zij goed beveiligd zijn tegen online gevaren. Desondanks blijkt uit onderzoek van marktmonitor ZP Facts dat vier op de tien zp’ers matig tot slecht beveiligd is.

Lees verder »  Reageer »
19 april 2018

Drie trends voor Bevoorradingsketens in 2018

Het is tijd om te reflecteren op wat we vorig jaar hebben geleerd en vooruit te kijken naar komend jaar. Omdat bevoorradingsketens zich continue ontwikkelen op digitaal gebied en steeds intelligenter worden gaan zij naar verwachting de volgende drie trends aannemen.

Lees verder »  Reageer »
19 april 2018

Webshopeigenaar ligt wakker van gebrek aan bezoekers

60 procent van alle webshops in Nederland en België geeft aan dat zij het aantrekken van meer bezoekers naar hun website als grootste uitdaging zien. Dit blijkt uit onderzoek van SendCloud onder 1.172 webshopeigenaren.

Lees verder »  1 reactie »
19 april 2018

Italiaans tintje aan opvolger Aston Martin Vanquish

Het waren zes schitterende jaren. Maar binnenkort valt toch echt het doek voor de Aston Martin Vanquish. Een opvolger is in de maak. Maar de Vanquish-naam zal daarop niet terugkeren. In plaats daarvan is gekozen voor een andere oude bekende naam, gemixt met Italiaanse flair.

Lees verder »  Reageer »
18 april 2018

Helft ZZP’ers doet BTW-aangifte nog geheel handmatig

Bijna de helft van de ZZP’ers doet hun BTW-aangifte nog steeds geheel met de hand. 48,4 procent van de ZZP’ers doet de aangifte geheel handmatig of met hulp van Excel. Dat blijkt uit onderzoek van Appwatching onder 95 ZZP’ers.

Lees verder »  2 reacties »
18 april 2018

Kwart zzp'ers is omzet misgelopen afgelopen jaren

Ruim een kwart (25,1 procent) van de zelfstandig ondernemers heeft gedurende de afgelopen jaren een deel van hun omzet niet kunnen innen. Bij ruim de helft van deze groep (51 procent)  ging dat om een percentage van een tot vijf procent van hun gehele omzet.

Lees verder »  1 reactie »
18 april 2018

BMW M2 Competition komt nog harder feestvieren

De 'gewone' BMW M2 is al een van de lekkerste rijmachines van het moment. De nieuwe M2 Competition belooft een nog groter feestje te vieren.

Lees verder »  Reageer »
18 april 2018

Eerste foto Lexus ES, opvolger van de GS

Lexus moet het al enige tijd zonder GS stellen. Maar diens opvolger komt eraan! Dit is het eerste beeld van de volledig nieuwe ES.

Lees verder »  Reageer »
17 april 2018

Geopolitieke spanningen staan groeikansen Nederlandse export in de weg

Het belang van Europa voor de Nederlandse export blijft in de komende jaren groot. Bijna negen op de tien exporteurs beschouwen Europa ook in de komende drie tot vijf jaar als de meest kansrijke regio. Op de lange termijn winnen echter landen en regio’s buiten Europa, zoals India en Zuidoost-Azië, terrein.

Lees verder »  Reageer »
17 april 2018

Nederland wereldtopper op het gebied van innovatie

Op een nieuwe wereldranglijst van de Consumer Technology Association (CTA) is Nederland opgenomen als een van de dertien landen die in aanmerking komen voor de titel Innovatiekampioen 2018. De eerste International Innovation Scorecard van de CTA beschrijft cruciale nationale beleidsonderdelen die innovatie bevorderen en toont op welke gebieden landen hun eigen toekomst en economische groei belemmeren.

Lees verder »  Reageer »
16 april 2018

Mobiliteit op de arbeidsmarkt goed voor werknemer én werkgever

Medewerkers wisselen in de huidige economie veelvuldig van baan, waardoor duurzame inzetbaarheid meer focus dient te krijgen binnen organisaties. Tegelijkertijd vragen economische en technologische ontwikkelingen flexibiliteit en wendbaarheid van organisaties.

Lees verder »  Reageer »
1  2  3  4  5   ... 361
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
De Commerciële Revolutie is al begonnen! Iedereen voelt het wel aan, maar wat de revolutie precies inhoudt, hoe die ingrijpt op je (commerciële) processen en waar je moet beginnen om eraan mee te doen, legt Wessel Berkman je uit in dit unieke boek. Je hebt vast al gemerkt dat:
- de technologie het koopgedrag van klanten totaal veranderd heeft.
- het verschil maken en onderscheidend zijn belangrijker zijn dan ooit tevoren.
- een nieuw commercieel paradigma is nodig om te overleven:
- je moet nu snel handelen, anders is je bedrijf ten dode opgeschreven.
Lees verderMeer boeken