Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
21 februari 2017

Tragere groei Nederlandse uitzendmarkt

(ABM FN-Dow Jones) De Nederlandse uitzendmarkt is in de afgelopen weken wederom gegroeid, maar in een trager tempo dan in de vorige periode. Dit bleek dinsdag uit cijfers van brancheorganisatie ABU. Het aantal gewerkte uren in de Nederlandse uitzendsector nam in periode

Lees verder »  Reageer »
21 februari 2017

Navitas meldt belang in TMG af

Wet op het financieel toezicht De melding valt onder de Wet melding zeggenschap, die sinds 1 januari 2007 onder de overkoepelende Wet op het financieel toezicht valt. Volgens deze wet moeten aandeelhouders met een belang groter dan 3 procent elke wijziging in

Lees verder »  Reageer »
21 februari 2017

Zzp’er heeft vertrouwen in 2017

Twee op de drie zzp’ers verwacht dat 2017 een beter jaar zal worden dan 2016. De voornaamste redenen hiervoor zijn de verwachtingen dat er meer opdrachten gedaan zullen worden (63,4 procent) en dat er een hoger tarief kan worden gerekend (34,4 procent).

Lees verder »  1 reactie »
21 februari 2017

Vakantie ondernemer sneuvelt snel

De voorjaarsvakantie is van start gegaan, maar vakantie vieren of genieten van vrije dagen zit er voor bijna een op de vijf ondernemers (zestien procent) niet in. Met name zzp’ers en klein-mkb’ers kiezen ervoor om niet op vakantie te gaan.

Lees verder »  Reageer »
21 februari 2017

Genomineerden leukste winkel(straat) zijn bekend

Nog tien winkelstraten en winkels zijn in de race voor de NLstreets Awards. Op NLstreets kan iedereen stemmen op zijn favoriete winkelstraat en winkel van 2016.

Lees verder »  Reageer »
20 februari 2017

Nieuwe instapper maakt Audi Q5 stuk betaalbaarder

Toen Audi de nieuwe Q5 bij haar dealers binnenreed was dat toch wel eventjes slikken. Van de prijzen welteverstaan. Die begonnen zowaar bij 63 mille! Een nieuwe basisdiesel komt daar per direct verandering in brengen.

Lees verder »  Reageer »
20 februari 2017

Bloedsnelle Jaguar XE SVR in de maak

Eigenlijk heeft de vraag nooit geluid of er een Jaguar XE SVR zou komen, maar wanneer. Helaas valt op dat laatste nog altijd geen concreet antwoord te geven. De ontwikkeling van deze BMW M3-killer daarentegen zou al wel gestart zijn.

Lees verder »  Reageer »
17 februari 2017

Doorgeven familiewaarden cruciaal voor concurrentiekracht

Familiebedrijven met sterke familiewaarden presteren aanzienlijk beter dan ‘gewone’ ondernemingen. Hun waarden zorgen voor een duidelijkere identiteit, meer vertrouwen van toeleveranciers en een sterkere license to operate en loyaliteit onder klanten.

Lees verder »  Reageer »
17 februari 2017

Collectief winkelverbod helpt bij aanpak overlastgevers

Veel winkeliers hebben genoeg van overlastgevers en winkeldieven die herhaaldelijk voor problemen zorgen in hun winkel. Het zijn niet alleen jongeren die voor overlast zorgen.

Lees verder »  Reageer »
17 februari 2017

Aantal faillissementen nog steeds onnodig hoog

Het aantal faillissementen mag dan in 2016 het laagste zijn geweest sinds 2009, nog steeds gaan in Nederland veel bedrijven onnodig failliet. Als ondernemers in nood tijdig professionele ondersteuning zoeken, kunnen veel bedrijven gered worden en hoeven schuldeisers niet naar hun geld te fluiten.

Lees verder »  Reageer »
16 februari 2017

De webshop trends van 2017

Ruim 70 procent van de Nederlanders shopte in 2015 online, dit meldt het CBS. De verwachting is dat dit aantal dit jaar alleen nog maar meer zal stijgen. De groeiende markt van e-commerce zorgt ervoor dat er ook veel gebeurt op technologisch gebied.

Lees verder »  Reageer »
16 februari 2017

De meest gemaakte fouten met back-up en disaster recovery

Diverse onderzoeksbureaus claimen dat downtime inmiddels het belangrijkste aandachtspunt is voor IT-afdelingen. Hiermee heeft downtime security ingehaald. Ook KPN Security Services zag in 2016 een toename in het aantal uitwijktesten.

Lees verder »  Reageer »
16 februari 2017

DDoS-aanvallen steeds vaker specifiek gericht op retail

Akamai Technologies presenteert zijn State of the Internet Security-rapport voor Q4 2016. "Tijdens het derde kwartaal van afgelopen jaar zagen we dat het Mirai-botnet onveilige Internet of Things-apparaten gebruikte voor het genereren van een aanzienlijke hoeveelheid DDoS-verkeer."

Lees verder »  Reageer »
16 februari 2017

Aston Martin AM-RB 001: eerste (technische) details

Vorig jaar zomer wist Aston Martin ons te verrassen met de aankondiging dat zij samen met Red Bull werken aan de ontwikkeling van een hypercar. Deze spectaculaire AM-RB 001 stond op dat moment nog echt in de kinderschoenen, maar inmiddels is er meer over het model bekend. Waaronder enkele technische details.

Lees verder »  Reageer »
1  2  3  4  5   ... 311
ADVERTORIAL
Frank van Marwijk, Michel Hoetmer, Asha Kalijan, Jan Vermeiren, Johanna Kroon en André de Waal. Lees de gratis artikelen van deze management best-seller auteurs op Managersonline.nl. Plus: handige checklists en het laatste managementnieuws!
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Moed tonen op je werk, thuis en op straat is niet vanzelfsprekend. We horen regelmatig over de gevolgen van risicomijdend gedrag. In dit boek lees je over situaties waar moed is getoond ondanks risico's. Waar keuzes werden gemaakt die niet de makkelijkste, maar wel goed waren. Waar werd volgehouden ondanks tegenstand en tegenslag. Wat valt daarvan te leren?
Lees verderMeer boeken
ADVERTORIAL
Word nu abonnee van Brisk Magazine en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists en voorbeelddocumenten voor ondernemers. Klik hier om u te registreren.
BRISK-INDEX
AEX index: 495.66 -0.69 %
Brisk-index: 192.73 0.75 %
Stijgers Dalers
Arcadis 12.47  3.9 %
Nutreco 47  3.9 %
Grandvision 23.7  3.6 %
TNT express 8.45  -9.5 %
BAM groep ko 4.9  -1.8 %
USG people 17.2  -1.5 %
Meer beurs