Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
26 mei 2017

Uurtarief zelfstandig professional daalt onder druk Wet DBA

De zelfstandig professional, de hoogopgeleide zzp’er in de zakelijke dienstverlening, wordt nog altijd onverminderd hard getroffen door de Wet DBA.

Lees verder »  Reageer »
26 mei 2017

Helft MKB'ers geconfronteerd met langere betaaltermijnen

De aantrekkende economie lijkt in het bedrijfsleven vooralsnog niet te leiden tot een verbetering van het betaalgedrag aan leveranciers uit het MKB.

Lees verder »  Reageer »
26 mei 2017

Werkspullen of lading gestolen uit uw bestelauto: verzekerd of niet?

U kunt uw bestelauto verzekeren tegen diefstal, maar hoe zit het als niet de auto wordt gestolen, maar de spullen uit de auto? Waar kunt u de schade claimen? En heeft u recht op een schade-uitkering?

Lees verder »  Reageer »
25 mei 2017

Beierse beauty: BMW Concept 8-serie

De verwachtingen waren hooggespannen. Wat wil je met de oorspronkelijke 8-serie (1989 tot 1999) die vandaag de dag nog altijd tot de verbeelding spreekt en alsmaar hoger in aanzien stijgt onder autoverzamelaars. Maar dat de reeds aankondigde nieuwe BMW 8-serie Coupé zó beeldig zou zijn"¦

Lees verder »  Reageer »
24 mei 2017

Beursblik: synergievoordelen Altice met nieuwe merkstrategie

(ABM FN-Dow Jones) Altice heeft een nieuwe merkstrategie ontwikkeld die zowel tot aanzienlijke synergievoordelen als eenmalige kosten zal leiden. Dit schreef analist Thomas Coudry van Bryan Garnier woensdag in een rapport. De kabelaar wil zijn wereldwijde activiteiten scharen onder één merknaam: Altice.

Lees verder »  Reageer »
24 mei 2017

Waarom steeds meer ondernemers kiezen voor een privévliegtuig

Het werkgebied van een hoop ondernemers is door de jaren heen flink veranderd. Waar voornamelijk ondernemers in het MKB vroeger veelal lokaal een bedrijf opbouwden, heeft het werk de afgelopen decennia veel meer een internationaler karakter gekregen.

Lees verder »  Reageer »
24 mei 2017

62 procent werkgevers heeft werknemers met geldproblemen

62 procent van de werkgevers heeft te maken met personeel met financiële problemen. Een werkgever is al snel 13.000 euro per jaar kwijt aan een werknemer met financiële problemen die voltijds werkt en een modaal salaris verdient.

Lees verder »  Reageer »
24 mei 2017

Kans op wanbetaling in Oost-Europa groeit

In Oost-Europa kreeg 86 procent van de bedrijven het afgelopen jaar te maken met uitblijvende betalingen door binnenlandse handelspartners. Voor bijna zes op de tien bedrijven was dit het gevolg van liquiditeitsproblemen van klanten.

Lees verder »  Reageer »
24 mei 2017

Prijzen voor opgewaardeerde Mercedes S-klasse

Mercedes-Benz heeft de S-klasse nog wat beter en verfijnder gemaakt dan 'ie al was. En daar horen nieuwe prijzen bij. Hier komen ze.

Lees verder »  Reageer »
24 mei 2017

Chinese Geely gaat Lotus besturen

Het Chinese Geely, dat al Volvo en het hier minder bekende Lynk&Co onder de hoede heeft, heeft bijna de helft van alle aandelen van het Maleisische Proton gekocht. En laat die laatste op zijn beurt nu aan de touwtjes van Lotus trekken.

Lees verder »  Reageer »
23 mei 2017

Telefoon op afbetaling: de nieuwe regels

‘Let op, geld lenen kost geld’. Vanaf dit jaar is deze waarschuwing bij een reclame voor een abonnement met ‘gratis’ telefoon verplicht. Dit is namelijk een lening en daarop worden de reclames en wetgeving aangepast.

Lees verder »  Reageer »
23 mei 2017

Mobiele ransomware meer dan verdrievoudigd

De wereldwijde ransomware-nachtmerrie lijkt niet te stoppen. Volgens het Malware Report van Kaspersky Lab over het eerste kwartaal van 2017 is het aantal gevallen van mobiele ransomware in de eerste drie maanden van dit jaar 3,5 keer zo groot als in het vorige kwartaal.

Lees verder »  Reageer »
23 mei 2017

Bentley zet klauwen in Bentayga Falconry Edition

Hoe verzinnen ze het toch telkens weer bij Bentley. Net op het moment dat je denkt dat de Britten elk thema wel hebben aangesneden om hun fijne neus voor ultraluxe te etaleren, komen ze met nog iets (knots)gekkers op de proppen. Maak kennis met de Bentayga Falconry Edition.

Lees verder »  Reageer »
22 mei 2017

Eminence blijft aansturen op verdere verkoop belang ASMI in ASM PT

Gifpil Een belang van meer dan 30 procent, zo herhaalde Sandler maandag, zal door een eventuele geïnteresseerde koper van ASMI als een "gifpil" worden ervaren. Ze koopt niet alleen ASMI, maar moet ook betalen voor het belang in ASM PT. Daarom is

Lees verder »  Reageer »
1  2  3  4  5   ... 323
ADVERTORIAL
Mis deze kans niet en ontdek wat het beste werkt voor úw vacatures in 2017. Maak daarnaast ook nog eens kans op 1 van de 25 boeken van Brechtje de Leij, met extra voorbeelden, praktische tips en meer over de millenial-generatie.
Registeraccountant Stefano Golia versterkt directie Team Nijhuis
Golia studeerde aan het Nyenrode en werkte 12 jaar als adviseur bij diverse ondernemingen via De Jong & Laan accountants.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Van alle innovatieprojecten haalt 80% de markt niet. Is de start van innovatie voor jou persoonlijk ook een zoektocht? Dan ben je niet de enige. Misschien word je tegengehouden door een gebrek aan tijd en middelen. Of je weet niet goed wat de eindklant wil. En veel collega’s schepen je af omdat zij hun nek niet willen uitsteken.
Lees verderMeer boeken
ADVERTORIAL
Word nu abonnee van Brisk Magazine en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists en voorbeelddocumenten voor ondernemers. Klik hier om u te registreren.
BRISK-INDEX
AEX index: 528.03 0.11 %
Brisk-index: 220.74 2.60 %
Stijgers Dalers
Value8 5.89  5 %
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Doc data 0.64  -4.5 %
Brill kon 31.5  -3.1 %
Meer beurs