Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
24 maart 2017

Verkiezingen 2017: start-ups meest tevreden over uitslag

Een week nadat het overgrote deel van Nederland naar de stembussen is gegaan, is het tijd om de mening van ondernemers te peilen. Wat blijkt? Van de Nederlandse ondernemers zijn vooral de eigenaren van start-ups tevreden over de uitslag van de Tweede Kamerverkiezingen.

Lees verder »  Reageer »
24 maart 2017

Redactieraad Telegraaf roept Talpa op overnamestrijd te staken

(ABM FN-Dow Jones) De redactieraad van De Telegraaf heeft Talpa opgeroepen zijn overnamestrijd te staken. Dit blijkt uit een brief die is verstuurd aan Talpa. De raad zegt geen stelling te hebben genomen, maar constateerde dat Telegraaf Media Groep "flink te lijden

Lees verder »  Reageer »
24 maart 2017

Mkb’er ziet geen noodzaak voor vitaliteitsbeleid

Het hanteren van een vitaliteitsbeleid is niet nodig als het aan de mkb’er ligt (63 procent). De behoefte aan een dergelijk beleid is bij deze groep ondernemers simpelweg niet aanwezig.

Lees verder »  Reageer »
24 maart 2017

Bedrijfsleven heeft geen inzicht in printgedrag en -kosten

Uit het nationale printeronderzoek van OKI Systems onder meer dan 300 MKB-bedrijven blijkt dat ruim driekwart (78 procent) van de ondervraagde ondernemers geen inzicht heeft in het individuele printergebruik van medewerkers.

Lees verder »  Reageer »
24 maart 2017

Porsche keert zeer gulle bonus uit aan personeel

Dat Porsche AG in Duitsland zo'n populaire werkgever is, is niet zo vreemd. Ieder jaar, als de zaken voor de wind zijn gegaan, kan het personeel een zeer gulle bonus tegemoetzien. En laat 2016 nu een recordjaar zijn geweest voor Porsche.

Lees verder »  Reageer »
23 maart 2017

ASM International wil Stefanie Kahle-Galonske als commissaris

(ABM FN-Dow Jones) ASM International heeft Stefanie Kahle-Galonske voorgedragen als lid van de raad van commissarissen voor een periode van vier jaar. Dit meldde de toeleverancier van de halfgeleidersector. De benoeming wordt ter goedkeuring voorgelegd aan de aandeelhouders van het bedrijf tijdens

Lees verder »  Reageer »
23 maart 2017

MKB-bedrijven worden bestolen en doen daar niets aan

Ruim de helft van alle MKB-ondernemingen geeft aan last te hebben van wanbetaling. Hiervan wordt 82 procent uiteindelijk (deels) niet betaald, waardoor er in die gevallen daadwerkelijk sprake is van omzetderving.

Lees verder »  Reageer »
23 maart 2017

Tips voor de beste zitplaats in het vliegtuig

Vliegtuigen worden steeds moderner en zijn voorzien van de nieuwste technologische snufjes. Ondanks deze modernisering blijft extra comfort vaak uit.

Lees verder »  Reageer »
22 maart 2017

Privacy: wat mag wel en wat mag absoluut niet?

Ondernemers van nu hebben vandaag de dag allemaal wel een website. Handig, want zo wordt u snel gevonden door potentiële klanten. Een contactformulier is daarom misschien wel het belangrijkste onderdeel van een website.

Lees verder »  1 reactie »
22 maart 2017

Boeren ergeren zich aan het niet nakomen van afspraken

Zowel Nederlandse, Engelse als Duitse boeren zijn het er unaniem over eens: het niet nakomen van afspraken is ergernis nummer één in de relatie met hun leveranciers. In Nederland ergeren boeren zich daarnaast ook aan drammerigheid of zeuren en een slechte advisering.

Lees verder »  Reageer »
22 maart 2017

Het lekkerste van de GTS optioneel voor elke Porsche 911 Carrera S

De Porsche 911 Carrera S is modeljaar 2018 ingegaan en dat is goed nieuws voor wie pk's te kort denkt te komen en/of stilletjes stikjaloers is op de GTS-rijder.

Lees verder »  Reageer »
22 maart 2017

McLaren BP23 wordt een waanzinnige dooddoener

Niet alleen Aston Martin en Red Bull Racing werken saampjes aan een waanzinnige hypercar bedeeld met F1-technologie, ook McLaren doet dat. Deze spirituele opvolger van de illustere F1 draagt de codenaam BP23 en is brenger van zowel verpletterend als teleurstellend nieuws.

Lees verder »  Reageer »
21 maart 2017

Zzp’er tevreden over telefonie provider

Ruim 95 procent van de zzp’ers geeft aan tevreden te zijn met zijn of haar telefonie provider. Vooral op betrouwbaarheid scoren providers bij zzp’ers bijzonder goed: 96,1 procent geeft aan tevreden te zijn over de betrouwbaarheid van hun provider.

Lees verder »  Reageer »
21 maart 2017

Ondernemers willen coalitie met ChristenUnie

Drie weken voor de verkiezingen deden ruim 4.000 ondernemers mee aan een peiling van MKB Belangen: een kwart gaf toen aan PVV te gaan stemmen. Maar uiteindelijk kleurde slechts tien procent Wilders’ vakje rood. De VVD kreeg steun van 27,5 procent van de ondernemers; in 2012 was dat nog 45 procent.

Lees verder »  Reageer »
1  2  3  4  5   ... 315
ADVERTORIAL
Frank van Marwijk, Michel Hoetmer, Asha Kalijan, Jan Vermeiren, Johanna Kroon en André de Waal. Lees de gratis artikelen van deze management best-seller auteurs op Managersonline.nl. Plus: handige checklists en het laatste managementnieuws!
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Moed tonen op je werk, thuis en op straat is niet vanzelfsprekend. We horen regelmatig over de gevolgen van risicomijdend gedrag. In dit boek lees je over situaties waar moed is getoond ondanks risico's. Waar keuzes werden gemaakt die niet de makkelijkste, maar wel goed waren. Waar werd volgehouden ondanks tegenstand en tegenslag. Wat valt daarvan te leren?
Lees verderMeer boeken
ADVERTORIAL
Word nu abonnee van Brisk Magazine en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists en voorbeelddocumenten voor ondernemers. Klik hier om u te registreren.
BRISK-INDEX
AEX index: 511.53 -0.21 %
Brisk-index: 203.35 -0.14 %
Stijgers Dalers
ASM internat 52.09  4.6 %
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Aegon 4.87  -5.3 %
Sligro food 34.65  -2.9 %
Meer beurs