Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
23 november 2017

Beursblik: positieve vooruitzichten Randstad

(ABM FN-Dow Jones) De vooruitzichten voor Randstad zijn positief, waarbij de uitzender vooruitgang boekt bij het overgenomen Monster. Dit stelde analist Marc Zwartsenburg van ING donderdag naar aanleiding van de beleggersdag van de uitzender afgelopen dinsdag.  Ondanks een glansloze koersbeweging in de

Lees verder »  Reageer »
23 november 2017

Vijf tips voor eenzame systeembeheerders

Systeembeheerders hebben het niet makkelijk, zeker niet wanneer zij in hun eentje de ICT-afdeling van een bedrijf vormen. Er is niemand om ze te helpen, en zonder ondersteuning is het soms knap lastig om alle ICT-taken uit te voeren en daarnaast ook nog bezig te zijn met verandermanagement.

Lees verder »  Reageer »
23 november 2017

Zzp'er vindt combinatie prijs/kwaliteit belangrijkste bij zorgverzekering

De premies van de Nederlandse zorgverzekeraars zijn bekend gemaakt: de meeste verzekeraars verhogen hun premies. De premie blijkt erg belangrijk te zijn voor ondernemers, blijkt uit onderzoek.

Lees verder »  Reageer »
22 november 2017

TMG maakt strategische pijlers bekend.

(ABM FN-Dow Jones) Telegraaf Media Groep wil zich focussen op sterke merken, service en kwaliteit, en het huis op orde brengen. Dit maakte het mediaconcern woensdag voorbeurs bekend. Als gevolg van de laatste pijler krimpt de organisatie en vervallen er de komende

Lees verder »  Reageer »
22 november 2017

Mkb-ondernemer stoeit met invullen vacatures

Ondernemend Nederland heeft moeite om geschikte kandidaten te vinden voor vacatures. Hierdoor blijven ondernemers zelf teveel nodig in de dagelijkse praktijk van hun bedrijf. Bovendien blijkt de huidige teambezetting in bedrijven niet optimaal; zeker één op de vier werknemers zou niet opnieuw worden aangenomen.

Lees verder »  Reageer »
22 november 2017

Ruim een derde van de start- en scale-ups flirt met beursgang

37 procent van de ondernemers met een start- of scale-up flirt met het idee om zijn bedrijf binnen een jaar op de beurs te brengen. Dit blijkt uit een onderzoek van Teamleader. 45 procent van deze ondernemers geeft aan dat zij zich het komende jaar daadwerkelijk gaan verloven met een beursgang.

Lees verder »  Reageer »
22 november 2017

Lamborghini Urus toont zich in 'Corsa'-rijmodus

De Lamborghini Urus is in aantocht en dat zullen we weten ook. De Italianen houden er daartoe zowat een guerrillamarketingcampagne op na door de ene na de andere teaservideo de wereld in te slingeren. Maar zoals het gezegde luidt is haastige spoed niet altijd goed. De Urus heeft zich al dan niet per ongeluk al laten zien.

Lees verder »  Reageer »
21 november 2017

Ondernemers nemen hun werk mee naar de slaapkamer

Ondernemers zijn lefgozers. Mensen die er niet voor schromen om in het diepe te springen en tegen de stroom in te zwemmen. Om hen te bedanken voor hun tomeloze inzet, heeft MKB-Nederland de derde vrijdag van november uitgeroepen tot ‘de Dag van de Ondernemer’.

Lees verder »  Reageer »
21 november 2017

Dreigingsvoorspellingen voor 2018

Het komende jaar zal de wereld er getuige van zijn dat legitieme software wordt geïnfecteerd door groepen die zich richten op ruimere slachtofferprofielen en grotere regio’s, met het bijkomende verschijnsel dat dergelijke aanvallen moeilijker te herkennen én beperken zijn.

Lees verder »  Reageer »
21 november 2017

Aston Martin trekt doek van nieuwe Vantage

Daar zullen we 'm eindelijk hebben: de fonkelnieuwe Aston Martin Vantage, zo'n 12 jaar nadat het origineel werd ge´ntroduceerd. Hoog tijd dus.

Lees verder »  Reageer »
20 november 2017

Welke sport past het beste bij uw beroep?

Stress door werkdruk, rugpijn of visuele vermoeidheid; typische klachten van professionals uit alle sectoren. Bovendien gaat 60 procent van de werkenden gebukt onder lichamelijke en geestelijke klachten, blijkt uit recent onderzoek van Interface.

Lees verder »  Reageer »
20 november 2017

Ondernemers krijgen te weinig waardering

Ruim een op de tien ondernemers (dertien procent) voelt zich onvoldoende gewaardeerd in zijn werk in vergelijking met collega-ondernemers. Zij zouden graag meer trouwe klanten zien, meer complimentjes van collega’s ontvangen en goede online recensies krijgen.

Lees verder »  Reageer »
20 november 2017

Porsche heeft komende 10 jaar geen plannen voor elektrische 911

Porsche werkt keihard aan zijn volledig elektrische Mission E, maar dat betekent niet dat er stiekem ook een 911 EV op de planning staat.

Lees verder »  Reageer »
20 november 2017

Tesla belooft dat Roadster met speciaal pakket nog sneller wordt

De presentatie van de Tesla Roadster kwam vrijdag als een donderslag bij heldere hemel, maar Elon Musk heeft ons daar nog lang niet alles verteld, zo blijkt nu.

Lees verder »  Reageer »
1  2  3  4  5   ... 345
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Bescherm uw data - infographic over informatiebeveiliging
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
De veranderingen in de markt gaan almaar sneller en dieper, onder invloed van voortschrijdende digitalisering, complexer klantgedrag, nieuwe toetreders in het concurrentieveld en veranderende businessmodellen. De traditionele manieren van werken schieten steeds vaker tekort. Wie in de toekomst bestaansrecht wil hebben, moet daarom fundamenteel anders gaan denken. En daarvoor valt enorm veel te leren van succesvolle startups.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Brisk-index: 243.10 2.25 %
Stijgers Dalers
Nutreco 47  3.9 %
Altice 7.85  3.8 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Yatra 5.05  -8 %
Doc data 0.43  -2.3 %
Meer beurs