Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Evenementen
17 april 2018
 

Duitslanddag – dé dag over zakendoen in Duitsland

 
 

Nederlandse ICT- en technologiebedrijven hebben volop mogelijkheden om te groeien in Duitsland. Om dit potentieel echter volledig te kunnen benutten is kennis van de Duitse markt en de zakelijke cultuur onmisbaar. De Duits-Nederlandse Handelskamer organiseert daarom op 17 april 2018 in Utrecht de Duitslanddag.

Hier kunnen ondernemers in één dag de beste tips voor succes in Duitsland binnenhalen. Ondernemers kunnen zich nu aanmelden via www.duitslanddag.nl 
 
Workshop: Kansen voor Nederlandse ICT-bedrijven in Duitsland

Met name op het gebied van internet of things, big data, cyber security en blockchain liggen er veel kansen. In Duitsland wordt veel waarde gehecht aan individuele oplossingen die specifiek voor een bedrijf zijn gemaakt. – Deze en meer tips ontvangen ondernemers in de workshop ‘Internet of things, big data & cyber security - kansen voor Nederlandse ICT-bedrijven in Duitsland’ op de Duitslanddag. 
 
Succesverhalen van ondernemers
Grote spelers zoals Randstad, ING, Rabobank, Mercedes en Tribes vertellen over hun ervaringen op de Duitse markt en geven tips. Ook zijn er jonge succesvolle bedrijven zoals Tony’s Chocolonely, Sendcloud en 3D Hubs op de dag aanwezig om te vertellen hoe zij in Duitsland van start zijn gegaan en welke valkuilen andere ondernemers moeten vermijden. Het volledige programma met alle sprekers staat nu online onder www.duitslanddag.nl/programma 
 
Workshopprogramma over juridische en fiscale vraagstukken
Tijdens verschillende workshops en infosessies worden onder andere de vragen beantwoord, welke juridische en fiscale aspecten bij het zakendoen in Duitsland komen kijken en wat de beste marketingstrategie voor een product kan zijn. Daarnaast is er een beursvloer met 45 informatiestands en veel tijd om te netwerken. 
 
Deelname is gratis 
Ondernemers kunnen zich nu aanmelden via www.duitslanddag.nl/aanmelden. Deelname aan de Duitslanddag is gratis voor Nederlandse bedrijven die zich oriënteren op de Duitse markt of hun activiteiten in het buurland willen uitbreiden. 
 

 
Doorsturen »  Nieuwsbrief »  

 
 
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
De Commerciële Revolutie is al begonnen! Iedereen voelt het wel aan, maar wat de revolutie precies inhoudt, hoe die ingrijpt op je (commerciële) processen en waar je moet beginnen om eraan mee te doen, legt Wessel Berkman je uit in dit unieke boek. Je hebt vast al gemerkt dat:
- de technologie het koopgedrag van klanten totaal veranderd heeft.
- het verschil maken en onderscheidend zijn belangrijker zijn dan ooit tevoren.
- een nieuw commercieel paradigma is nodig om te overleven:
- je moet nu snel handelen, anders is je bedrijf ten dode opgeschreven.
Lees verderMeer boeken