Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Evenementen
30 december 2018
 

Masterclass-serie Groeimasters van start: werken aan de volgende stap

 
 

Ieder bedrijf gaat door verschillende fasen van groei. Veel ondernemers ondervinden grote uitdagingen bij het laten doorgroeien van hun bedrijf. De manier waarop het bedrijf werkt bij acht medewerkers is radicaal anders bij 25 medewerkers. Hoe werkt dat precies en wat moet u als ondernemer veranderen om die groei te organiseren?

De nieuwe serie masterclasses Groeimasters is er voor ambitieuze ondernemers die al een paar jaar bezig zijn en van hun onderneming een scale-up willen maken. Groeimasters wil deze ondernemers faciliteren met concrete inzichten en gereedschappen om makkelijker, beter en sneller te groeien. Ze doen dit door alle theorieën, experts en groeiondernemers te bundelen in een tiendelige online masterclass. In de eerste masterclass zijn onder andere te gast Prof. dr. Justin Jansen van de Erasmus Universiteit Rotterdam en Hans de Groot van VOC Capital Partners.

Aan Groeimasters werken diverse partners mee, waaronder nlgroeit, Aegon, Grant Thornton, Microsoft, Fundwijzer en 24COMS. De serie is te volgen via groeimasters.nl. Gedurende tien live online masterclasses worden ondernemers bijgespijkerd en geïnspireerd op gebieden als management, marketing, innovatie en internationalisering. Nico Verspaget, CEO van Quadia Online Video: "De serie is zo opgezet dat experts op de verschillende onderdelen en ondernemers hun ervaring delen tijdens de masterclasses. Maar we vinden het ook belangrijk dat deelnemers vragen kunnen stellen. Die mogelijkheid is er: als kijker kunt u anoniem vragen stellen, die worden beantwoord door een kennispanel dat achter de schermen werkt. Het is zelfs mogelijk om een mentor aan te vragen. Een ondernemer die al een paar stappen verder is en waarmee de Groeimasters deelnemer kan klankborden."

Kees de Jong, mede-initiatiefnemer van nlgroeit: "Iedere fase in het groeiproces van een bedrijf gaat gepaard met groeipijnen; of het nu gaat om aanpassingen in de structuur, de cultuur of de winstgevendheid. Veel ondernemers en leiders merken dat ze wel wat hulp kunnen gebruiken om een bedrijf naar een volgend niveau te tillen. Als u altijd doet wat u blijft doen, zult u ook het resultaat houden dat u altijd had – of u krijgt zelfs te maken met een stagnerende of dalende winst omdat de concurrentie harder gaat. Met Groeimasters willen we ondernemers zelf de sleutel geven om deze groeipijnen te overwinnen en de volgende fase te bereiken."

Geïnteresseerden kunnen zich kosteloos inschrijven via www.groeimasters.nl.
 

 
Doorsturen »  Nieuwsbrief »  

 
 
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
In 2011 lanceerde Eric Ries De Lean Startup, een revolutionair boek dat voor velen de nieuwe bijbel zou worden bij het starten of transformeren van bedrijven. Niet alleen werd zijn boek een wereldwijde bestseller, Ries reisde de wereld over om lezingen te geven en kleine en grote bedrijven te helpen met succesvol innoveren en groeien. Dit leverde hem nieuwe inzichten en oplossingen op van onschatbare waarde, die hij in 'De startup-methode' met ons deelt. Ries is verbonden aan de Harvard Business School en het gerenommeerde designbureau ideo.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
Nedap 50.2  2.9 %
TNT express 8.45  -9.5 %
USG people 17.2  -1.5 %
Corio 52.5  -1.1 %
Meer beurs