Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Evenementen
31 oktober 2017
 

Met de boer aan het roer van smart farming data

 
 

Op 31 oktober organiseert CRM Partners de interactieve bijeenkomst ‘Met de boer aan het roer van smart farming data’. Voor dit event brengt CRM Partners agrarische leveranciers en boeren samen om de kansen van smart farming en data-uitwisseling in de keten bloot te leggen.

Aan de hand van diverse keynotes krijgen de bezoekers inzicht in hoe data-uitwisseling leidt tot een sterke relatie tussen de boer en zijn leveranciers en hoe dit uiteindelijk leidt tot een betere opbrengst op het land en in de stal.
Onder andere Nutreco en Voergroep Zuid delen tijdens het event hun ervaringen met het delen van data en de invloed hiervan op de relatie met de boer. Ook vanuit een digitaal perspectief wordt er aandacht besteed aan dit vraagstuk. Zo neemt Microsoft de bezoekers mee in de technologische ontwikkelingen die gaande zijn rondom smart farming en klantrelaties. Daarnaast gaan diverse boeren tijdens een paneldiscussie in op wat zij verwachten van leveranciers op het gebied van smart farming.
 
Het programma
 

  • Albert Beetsma, Principal adviseur van PBLQ, over het governance-model rond datadeling in de agrarische sector en de inzet van data voor een betere klantrelatie.
  • Jan Brouwer, Woordvoerder Agriculture & Food van Microsoft, over de visie en rol van Microsoft in de digitale transformatie van de agrofoodsector.
  • Ronald Paardekooper, Marketing Manager Voergroep Zuid, vertelt over de connectie met klanten.
  • Lourens Kwakman, Marketing & Sales Program Manager Nutreco, over de successen en learnings van de case kalvermelk in de Benelux.
  • Pim van der Kwaak, Business Consultant CRM Partners, over de highlights uit het onderzoek naar klantrelaties in de agrarische sector.
 
De middag eindigt met een borrel en een kijkje door de Microsoft Hololens.
 
Locatie
De bijeenkomst vindt plaats op 31 oktober van 13.30 tot 17.30 uur. De locatie is de Baron van Nagellstraat 136, 3771 LL te Barneveld. Aanmelden kan hier.
 

 
Doorsturen »  Nieuwsbrief »  

 
 
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Bescherm uw data - infographic over informatiebeveiliging
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
De veranderingen in de markt gaan almaar sneller en dieper, onder invloed van voortschrijdende digitalisering, complexer klantgedrag, nieuwe toetreders in het concurrentieveld en veranderende businessmodellen. De traditionele manieren van werken schieten steeds vaker tekort. Wie in de toekomst bestaansrecht wil hebben, moet daarom fundamenteel anders gaan denken. En daarvoor valt enorm veel te leren van succesvolle startups.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Brisk-index: 186.61 -0.43 %
Stijgers Dalers
Nedap 41.27  5.1 %
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
Altice 8.1  -12.1 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Air france - 10.98  -4 %
Meer beurs