Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Evenementen
25 september 2017
 

TEDxAmsterdamWomen op zoek naar nieuw ondernemerstalent

 
 

TEDxAmsterdamWomen heeft het startsein gegeven voor de zoektocht naar nieuw Nederlands ondernemerstalent. Tien startups krijgen de kans om op 25 september 2017 hun ondernemingsplan officieel te pitchen bij een jury van deskundigen, investeerders, adviseurs en pers.

De onderneemster met het meest inspirerende en kansrijke plan wint de Startup Award 2017 en zal door TEDxAmsterdamWomen en haar partners worden geholpen bij de ontwikkeling van haar onderneming. Iedereen die droomt van het groot maken van een eigen onderneming kan zich vanaf nu aanmelden via TEDxAmsterdamWomen.nl.
 
Selectieprocedure
Uit alle aanmeldingen worden begin september tien finalisten geselecteerd. Zij zullen dit jaar in een van ’s werelds meest innovatieve en duurzame kantoorgebouwen; The Edge van Deloitte in Amsterdam hun startup pitchen. Na ‘the battle’ tussen de tien ondernemers kiest de jury een top 3. Zij gaan door naar de finale en zullen op het podium van TEDxAmsterdamWomen op 2 november 2017 door middel van een TEDtalk de jury moeten overtuigen van hun startup.
 
Wie wordt de derde winnaar van de Startup Award?

Marian Spier, Founder TEDxAmsterdamWomen: "Ik ben ontzettend blij dat we voor het derde jaar op rij via de Startup Award aanstormend ondernemerstalent een podium kunnen bieden. De ondernemingen van de winnaars uit 2015 en 2016 hebben een enorme vlucht genomen. Het is mooi om te zien dat dit event echt een grote opstap kan zijn voor jonge ondernemers. Voor dit jaar zoeken we naar startups in de segmenten health, retail, bouw, mode en mobile/tech. We hopen met de Startup Award ondernemerschap in Nederland te stimuleren en vooral vrouwen een kans te bieden om van hun dromen en ideeën succesvolle ondernemingen te maken."
Danique Wiltink, oprichter van Nimbles en winnares van Startup Award 2015: "Het winnen van de Startup Award heeft er mede voor gezorgd dat mijn idee in sneltreinvaart werkelijkheid werd. Binnen drie maanden had ik de eerste financieringsronde rond. Inmiddels is Nimbles live in vier steden en zijn we met een fijn team hard aan het werken om na de zomer op te schalen in heel Nederland."
 
Een vliegende start dankzij mooie prijzen
De winnares van de Startup Award 2017 zal direct een vliegende start maken. Zo ontvangt zij, naast consultancy van Deloitte en financiële coaching van ABN AMRO, een uitnodiging voor een CEO-diner, georganiseerd door Deloitte tijdens Amsterdam Capital Week. Daarnaast krijgt de winnares van Cathay Pacific een vliegticket om naar ondernemersstad Hongkong te vliegen en daar potentiele investeerders te ontmoeten. 
 
Vrouwelijke, startende ondernemers meld je nu aan! 
Ben jij een vrouwelijke ondernemer, gevestigd in Nederland? Heeft jouw idee te maken met technologie, entertainment of design? Heb je al eerste stappen gezet om jouw idee te verwezenlijken en zoek je een platform om jouw onderneming te promoten? Ben je in staat om tijdens de presentatie een product of prototype te laten zien? Heb je assistentie nodig in financieel, marketing, logistiek of juridisch opzicht? Meld je dan nu voor de TEDxAmsterdamWomen Startup Award via TEDxAmsterdamWomen.nl
 

 
Doorsturen »  Nieuwsbrief »  

 
 
ADVERTORIAL
Frank van Marwijk, Michel Hoetmer, Asha Kalijan, Jan Vermeiren, Johanna Kroon en André de Waal. Lees de gratis artikelen van deze management best-seller auteurs op Managersonline.nl. Plus: handige checklists en het laatste managementnieuws!
Team Nijhuis laat ondernemers kennis maken met digitale marketing dankzij gratis online cursus
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
De veranderingen in de markt gaan almaar sneller en dieper, onder invloed van voortschrijdende digitalisering, complexer klantgedrag, nieuwe toetreders in het concurrentieveld en veranderende businessmodellen. De traditionele manieren van werken schieten steeds vaker tekort. Wie in de toekomst bestaansrecht wil hebben, moet daarom fundamenteel anders gaan denken. En daarvoor valt enorm veel te leren van succesvolle startups.
Lees verderMeer boeken
ADVERTORIAL
Word nu abonnee van Brisk Magazine en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists en voorbeelddocumenten voor ondernemers. Klik hier om u te registreren.
BRISK-INDEX
Brisk-index: 267.38 -0.45 %
Stijgers Dalers
Postnl 3.35  4.7 %
Nutreco 47  3.9 %
Aperam 44.53  3.4 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Beter bed 15.48  -3.3 %
USG people 17.2  -1.5 %
Meer beurs