Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Evenementen
29 november 2017
 

Ondernemers met exportdroom gezocht

 
 

De inschrijving voor de vijfde editie van het Oranje Handelsmissiefonds is weer geopend. Dat betekent dat ondernemers met internationale ambities zich weer kunnen inschrijven voor dé ondernemersprijs van het jaar.

Het fonds ondersteunt voor het vijfde jaar op rij tien ondernemers bij het realiseren van hun exportavontuur. Ondernemers kunnen zich tot 6 oktober 2017 hier (gratis) inschrijven.

In de voetsporen van Tony’s Chocolonely, Dopper en Patta
Het prijzenpakket bevat een jaar lang ondersteuning door ING, KLM, MKB-Nederland en het ministerie van Buitenlandse Zaken (via RVO.nl) bij het opbouwen van een internationaal netwerk. Veertig bedrijven waaronder Tony’s Chocolonely, StyleShoots, Patta, Dopper, Tropicare en Difrax zijn voorgaande jaren al op weg geholpen. Winnaars deden mee aan handelsmissies en bezochten internationale beurzen in vier continenten, zestien landen en 41 steden waaronder Tokio, Miami, Rio de Janeiro, New York en Parijs. En nu is er dus weer ruimte om daar tien avonturen aan toe te voegen.

Prijzenpakket
De winnaars worden op 29 november 2017 bekendgemaakt tijdens een feestelijk finale-event. Zij kunnen rekenen op een prijzenpakket dat onder meer bestaat uit:
 

  • Gebruikmaken van de kennis, ervaring en het netwerk van de partners
  • Deelname aan een handelsmissie
  • Een zakenpartnerscan van RVO.nl
  • Een-op-een hulp van de ambassade bij het vinden van de juiste buitenlandse contacten
  • Persoonlijk advies door experts van ING, KLM, MKB-Nederland en RVO.nl
  • Het bijwonen van evenementen, zoals de Ambassadeursconferentie en KLM Open
  • Twee KLM-vliegtickets
Snelkookpan voor ondernemers
Het maatwerk prijzenpakket en de kennis die de partners delen, is al zeer succesvol gebleken voor eerdere winnaars. In sommige gevallen konden winnende ondernemers al binnen een jaar hun eerste order schrijven in het land dat daarvoor onbereikbaar leek. Zowel ondernemers die reeds succesvol zijn in meerdere markten, als ondernemers die pas hun eerste stap zetten in het buitenland, maken kans om te winnen.
 

 
Doorsturen »  Nieuwsbrief »  

 
 
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Goede beveiliging verkleint risico autodiefstal met 75 procent
Met een goed, door vakmensen ingebouwd beveiligingssysteem kunnen autobezitters het risico op diefstal van hun vervoermiddel met bijna 75 procent verkleinen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
De veranderingen in de markt gaan almaar sneller en dieper, onder invloed van voortschrijdende digitalisering, complexer klantgedrag, nieuwe toetreders in het concurrentieveld en veranderende businessmodellen. De traditionele manieren van werken schieten steeds vaker tekort. Wie in de toekomst bestaansrecht wil hebben, moet daarom fundamenteel anders gaan denken. En daarvoor valt enorm veel te leren van succesvolle startups.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Brisk-index: 268.57 2.04 %
Stijgers Dalers
Doc data 0.5  4.2 %
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Unilever 47.79  -2.9 %
Sligro food 38.89  -1.8 %
Meer beurs