Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Evenementen
29 november 2017
 

Ondernemers met exportdroom gezocht

 
 

De inschrijving voor de vijfde editie van het Oranje Handelsmissiefonds is weer geopend. Dat betekent dat ondernemers met internationale ambities zich weer kunnen inschrijven voor dé ondernemersprijs van het jaar.

Het fonds ondersteunt voor het vijfde jaar op rij tien ondernemers bij het realiseren van hun exportavontuur. Ondernemers kunnen zich tot 6 oktober 2017 hier (gratis) inschrijven.

In de voetsporen van Tony’s Chocolonely, Dopper en Patta
Het prijzenpakket bevat een jaar lang ondersteuning door ING, KLM, MKB-Nederland en het ministerie van Buitenlandse Zaken (via RVO.nl) bij het opbouwen van een internationaal netwerk. Veertig bedrijven waaronder Tony’s Chocolonely, StyleShoots, Patta, Dopper, Tropicare en Difrax zijn voorgaande jaren al op weg geholpen. Winnaars deden mee aan handelsmissies en bezochten internationale beurzen in vier continenten, zestien landen en 41 steden waaronder Tokio, Miami, Rio de Janeiro, New York en Parijs. En nu is er dus weer ruimte om daar tien avonturen aan toe te voegen.

Prijzenpakket
De winnaars worden op 29 november 2017 bekendgemaakt tijdens een feestelijk finale-event. Zij kunnen rekenen op een prijzenpakket dat onder meer bestaat uit:
 

  • Gebruikmaken van de kennis, ervaring en het netwerk van de partners
  • Deelname aan een handelsmissie
  • Een zakenpartnerscan van RVO.nl
  • Een-op-een hulp van de ambassade bij het vinden van de juiste buitenlandse contacten
  • Persoonlijk advies door experts van ING, KLM, MKB-Nederland en RVO.nl
  • Het bijwonen van evenementen, zoals de Ambassadeursconferentie en KLM Open
  • Twee KLM-vliegtickets
Snelkookpan voor ondernemers
Het maatwerk prijzenpakket en de kennis die de partners delen, is al zeer succesvol gebleken voor eerdere winnaars. In sommige gevallen konden winnende ondernemers al binnen een jaar hun eerste order schrijven in het land dat daarvoor onbereikbaar leek. Zowel ondernemers die reeds succesvol zijn in meerdere markten, als ondernemers die pas hun eerste stap zetten in het buitenland, maken kans om te winnen.
 

 
Doorsturen »  Nieuwsbrief »  

 
 
ADVERTORIAL
Mis deze kans niet en ontdek wat het beste werkt voor úw vacatures in 2017. Maak daarnaast ook nog eens kans op 1 van de 25 boeken van Brechtje de Leij, met extra voorbeelden, praktische tips en meer over de millenial-generatie.
Registeraccountant Stefano Golia versterkt directie Team Nijhuis
Golia studeerde aan het Nyenrode en werkte 12 jaar als adviseur bij diverse ondernemingen via De Jong & Laan accountants.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Van alle innovatieprojecten haalt 80% de markt niet. Is de start van innovatie voor jou persoonlijk ook een zoektocht? Dan ben je niet de enige. Misschien word je tegengehouden door een gebrek aan tijd en middelen. Of je weet niet goed wat de eindklant wil. En veel collega’s schepen je af omdat zij hun nek niet willen uitsteken.
Lees verderMeer boeken
ADVERTORIAL
Word nu abonnee van Brisk Magazine en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists en voorbeelddocumenten voor ondernemers. Klik hier om u te registreren.
BRISK-INDEX
AEX index: 519.50 0.02 %
Brisk-index: 297.48 -3.59 %
Stijgers Dalers
Nutreco 47  3.9 %
Brunel inter 12.24  3.8 %
Ahold kon 17.09  3.7 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Nn group 30.44  -4 %
Randstad 51.19  -3.6 %
Meer beurs