Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Evenementen
8 juni 2017
 

‘Work Smarter’

 
 

Teamleader organiseert op donderdag 8 juni een gratis netwerkevent voor de Nederlandse mkb-ondernemer. Tijdens het event zijn verschillende sprekers en experts aanwezig die de ondernemers alles vertellen over hoe zij het maximale uit hun werkdag kunnen halen.

Daarnaast geven ze tips & tricks uit de praktijk en leren ze de ondernemers een aantal wijze levenslessen. Deze kennis zal worden gedeeld met zo’n 150 aanwezige ondernemers die aansluitend kunnen genieten van een zomerse barbecue. 
 
Het programma
 
15.00 uur:    
Ontvangst met cava of fris.
 
16.00 uur:                       
Keynote van Jeroen de Wit (CEO Teamleader): De toekomst van Teamleader, inclusief exclusieve aankondiging voor bestaande klanten.
 
16.30 uur:           
Rodolphe Dutel: Slimmer werken in het dagelijks leven – wie wil dat niet? Rodolphe vertelt je alle hacks.
 
17.00 uur:                       
Michèle Sparreboom: Hoe zorg je ervoor dat je enthousiast blijft over jezelf, je leven en jouw onderneming? Michèle neemt je mee op avontuur.
 
17.45 uur:
Wrap-up met Frans Reichardt: Highlights van de dag, de sessies en de verhalen.
 
18.00 uur:
Netwerken en barbecue.
                                              
Locatie en aanmelden:
Het event vindt plaats in de Westerunie, Klönneplein 4-6 te Amsterdam. Voor meer informatie en aanmelden, klik op de volgende link: worksmarter17.nl.

 

 
Doorsturen »  Nieuwsbrief »  

 
 
ADVERTORIAL
Mis deze kans niet en ontdek wat het beste werkt voor úw vacatures in 2017. Maak daarnaast ook nog eens kans op 1 van de 25 boeken van Brechtje de Leij, met extra voorbeelden, praktische tips en meer over de millenial-generatie.
Registeraccountant Stefano Golia versterkt directie Team Nijhuis
Golia studeerde aan het Nyenrode en werkte 12 jaar als adviseur bij diverse ondernemingen via De Jong & Laan accountants.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Van alle innovatieprojecten haalt 80% de markt niet. Is de start van innovatie voor jou persoonlijk ook een zoektocht? Dan ben je niet de enige. Misschien word je tegengehouden door een gebrek aan tijd en middelen. Of je weet niet goed wat de eindklant wil. En veel collega’s schepen je af omdat zij hun nek niet willen uitsteken.
Lees verderMeer boeken
ADVERTORIAL
Word nu abonnee van Brisk Magazine en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists en voorbeelddocumenten voor ondernemers. Klik hier om u te registreren.
BRISK-INDEX
AEX index: 528.03 0.11 %
Brisk-index: 220.74 2.60 %
Stijgers Dalers
Value8 5.89  5 %
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Doc data 0.64  -4.5 %
Brill kon 31.5  -3.1 %
Meer beurs