Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Evenementen
1 juni 2017
 

Business event Digitale Veiligheid 3. 0: hoe (on)veilig werkt het MKB?

 
 

Op donderdagmiddag 1 juni vindt in Congrescentrum ArenA te Amsterdam het business event Digitale Veiligheid 3.0 plaats voor ondernemers, managers en ICT-ers van MKB-bedrijven. Het event wordt georganiseerd door BTC in samenwerking met KPN.

Waar cyber attacks vroeger een ver-van-je-bed-show leken, is het nu letterlijk aan de orde van de dag. Niet alleen multinationals, maar ook de MKB-sector heeft er steeds nadrukkelijker mee te maken. Het bewustzijn over digitaal werken neemt weliswaar toe, maar dat geldt helaas ook voor het aantal incidenten. Hoe kun je, moet je en wil je jezelf als bedrijf hiertegen wapenen? Hoe betrek je medewerkers hierbij? Wat zijn de wetten en regels waar je aan moet voldoen? Kom hierachter tijdens het event Digitale Veiligheid 3.0.
 
Leerzaam programma met onder andere de Nederlandse Edward Snowden
Brenno de Winter is beveiligingsonderzoeker en journalist van het jaar 2011, die aantoonde hoe onveilig de eerste OV-chipkaart was. De Winter, ook wel de Nederlandse Edward Snowden genoemd, verdiepte zich in de digitale veiligheid van Nederlandse instanties en het bedrijfsleven. Welke risico’s loopt een gemiddeld MKB-bedrijf? Hoe kunnen we ons voorbereiden op de toekomst? Ander interessant onderdeel in het middagprogramma is Vlaamse gedragspsycholoog en preventieadviseur Filip Janssens die leert hoe je veilig (online) gedrag van medewerkers kunt stimuleren. Daarnaast gaat Joris Geertman, Director Portfolio & Innovation bij KPN Consulting, je bijpraten over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Informatie Technologie.

Programma aangeboden door BTC en KPN
Digitale Veiligheid 3.0 is een initiatief van BTC uit Amstelveen. Inmiddels zijn al een groot aantal ondernemers, directeuren, managers en ICT-ers aangemeld.
Aanmelden (kostenloos) is nog mogelijk op btc.digitaleveiligheid.biz. Het programma begint donderdag 1 juni vanaf 13:00 uur in Congrescentrum ArenA te Amsterdam en eindigt om 16.45 uur met een netwerkborrel.

 
Doorsturen »  Nieuwsbrief »  

 
 
ADVERTORIAL
Frank van Marwijk, Michel Hoetmer, Asha Kalijan, Jan Vermeiren, Johanna Kroon en André de Waal. Lees de gratis artikelen van deze management best-seller auteurs op Managersonline.nl. Plus: handige checklists en het laatste managementnieuws!
Registeraccountant Stefano Golia versterkt directie Team Nijhuis
Golia studeerde aan het Nyenrode en werkte 12 jaar als adviseur bij diverse ondernemingen via De Jong & Laan accountants.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Van alle innovatieprojecten haalt 80% de markt niet. Is de start van innovatie voor jou persoonlijk ook een zoektocht? Dan ben je niet de enige. Misschien word je tegengehouden door een gebrek aan tijd en middelen. Of je weet niet goed wat de eindklant wil. En veel collega’s schepen je af omdat zij hun nek niet willen uitsteken.
Lees verderMeer boeken
ADVERTORIAL
Word nu abonnee van Brisk Magazine en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists en voorbeelddocumenten voor ondernemers. Klik hier om u te registreren.
BRISK-INDEX
AEX index: 528.03 0.11 %
Brisk-index: 220.74 2.60 %
Stijgers Dalers
Value8 5.89  5 %
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Doc data 0.64  -4.5 %
Brill kon 31.5  -3.1 %
Meer beurs