Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Evenementen
10 mei 2017
 

Verkiezing ‘Beste Bed & Breakfast van Nederland’

 
 

Drie bed & breakfasts maken dit jaar kans om ‘Beste Bed & Breakfast van Nederland 2017’ te worden. De genomineerde accommodaties zijn: B&B ‘Villa Nieuwland’ in Den Oever (Noord-Holland), ‘Logement No5’ in Assen (Drenthe) en ‘La Marquise Chambres d’hôtes de Luxe’ in Budel (Noord-Brabant).

Het is de tiende keer dat deze verkiezing wordt gehouden. Organisator Stichting Bed & Breakfast Nederland roept de winnaar uit op woensdag 10 mei.
De genomineerden behaalden de meeste punten in de vijf-tulpencategorie, de hoogste kwaliteitsklasse van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit is het officiële classificatiesysteem voor B&B’s in Nederland, bekend van de roze tulpsymbolen. De genomineerde B&B’s krijgen bovendien zeer hoge cijfers in gastenreviews op Bedandbreakfast.nl, de grootste bed & breakfast-website van Nederland.

Duidelijke ontwikkeling
De verkiezing wordt dit jaar voor de tiende keer gehouden en laat een duidelijke ontwikkeling zien in het Nederlandse bed & breakfast-aanbod. De lat is in de loop der jaren steeds hoger komen te liggen. De accommodaties die de laatste jaren genomineerd worden, zijn daarvan het opvallendste bewijs. Hanny Arens, voorzitter van Stichting Bed & Breakfast Nederland: "Ook deze drie B&B’s zijn weer van een uitmuntende kwaliteit. Veel privacy voor gasten, luxe bedden, geweldige gastvrijheid en een uitgebreid streekontbijt, het zijn maar enkele factoren die een verblijf in deze accommodaties tot een absolute verwennerij maken. Wie eens in een bed & breakfast is geweest, wil niets anders meer!"

Nominaties tulpen
De Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie kent ook kwaliteitsklassen van een tot vier tulpen, oplopend van eenvoudig tot luxe. In elke klasse worden op 10 mei om 9.00 uur de drie beste B&B’s bekendgemaakt via bedandbreakfastclassificatie.nl/bestebb. Dit zijn de genomineerden:

Vier tulpen
Erve Naatsboer in Overdinkel (Overijssel), The Black Horse B&B & More in Ureterp (Friesland) en De Reggestee in Hellendoorn (Overijssel)

Drie tulpen
Bed in de Betuwe in Hemmen (Gelderland), De Appelgaard in Culemborg (Gelderland) en Het Knooppunt in Nuis (Groningen)

Twee tulpen
Flora’s op Boerskotten in De Lutte (Overijssel), Hotel California in Wichmond (Gelderland) en B&B bij de jongens in Utrecht (Utrecht)

Een tulp
Huize Sonja in Hollum (Friesland), B&B Passage in Driebergen (Utrecht) en Motorschip Elisabeth in Leeuwarden (Friesland)

Verkiezing ‘Beste Bed & Breakfast van Nederland’
De verkiezing ‘Beste Bed & Breakfast van Nederland’ is een jaarlijkse verkiezing onder B&B’s die zijn aangesloten bij de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. De nominaties worden vastgesteld aan de hand van een objectieve normenlijst met daaraan gekoppeld een scorelijst. Daarnaast tellen de reviewscores mee die gasten geven op Bedandbreakfast.nl. Zo ontstaat een volledig beeld van de kwaliteit en gastvrijheid van de B&B’s.
 

 
Doorsturen »  Nieuwsbrief »  

 
 
ADVERTORIAL
Frank van Marwijk, Michel Hoetmer, Asha Kalijan, Jan Vermeiren, Johanna Kroon en André de Waal. Lees de gratis artikelen van deze management best-seller auteurs op Managersonline.nl. Plus: handige checklists en het laatste managementnieuws!
Dankzij Dogdrones is overlast van hondenpoep verleden tijd
Tinki.nl, de vergelijkingssite voor hondenliefhebbers, heeft samen met Space53, het internationale testcentrum voor drones, twee dogdrones ontwikkeld die de overlast van hondenpoep moeten terugdringen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
De Commerciële Revolutie is al begonnen! Iedereen voelt het wel aan, maar wat de revolutie precies inhoudt, hoe die ingrijpt op je (commerciële) processen en waar je moet beginnen om eraan mee te doen, legt Wessel Berkman je uit in dit unieke boek.
Lees verderMeer boeken
ADVERTORIAL
Word nu abonnee van Brisk Magazine en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists en voorbeelddocumenten voor ondernemers. Klik hier om u te registreren.
BRISK-INDEX
AEX index: 521.13 -0.15 %
Brisk-index: 206.10 0.60 %
Stijgers Dalers
Stern groep 24.5  4.5 %
Nutreco 47  3.9 %
BE semicondu 47.96  3.5 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Gemalto 51.42  -7.2 %
KAS bank 10.9  -3.6 %
Meer beurs