Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Evenementen
4 april 2017
 

Masterclass Cybersecurity en Malware

 
 

Op 4 april 2017 organiseert Motiv een masterclass cybersecurity voor studenten, starters en young professionals. De avondmasterclass staat volledig in het teken van het bijspijkeren van de kennis over malware.

Basisonderwerpen als cybersecurity, verschillende soorten malware, de desastreuze gevolgen ervan en de geschiedenis van computervirussen komen aan bod. Bovendien krijgen deelnemers de mogelijkheid om in gesprek te gaan met vakliefhebbers.
 
Cybersecurityspecialist Jacques Tuin
De interactieve sessie wordt geleid door cybersecurityspecialist Jacques Tuin. Tuin is (technisch) gastdocent op het gebied van malware-analyses en heeft een enorme schat aan ervaring. Sinds 1999 is hij actief op het gebied van information security. Zo was hij voorheen security-expert bij de politie en heeft bij de Nationale Recherche gewerkt als senior adviseur op het gebied van forensische IT en bestrijding van cybercrime.
 
Programma
18:30 uur | Inloop
19:00 uur | Start Masterclass Cybersecurity & Malware
21:00 uur | Borrel en netwerken
 
Aanmelden
De masterclass vindt plaats bij Motiv op locatie Poortdijk 13 IJsselstein. Deelname is kosteloos. Meer informatie en aanmelden kan hier.
 

 
Doorsturen »  Nieuwsbrief »  

 
 
ADVERTORIAL
Frank van Marwijk, Michel Hoetmer, Asha Kalijan, Jan Vermeiren, Johanna Kroon en André de Waal. Lees de gratis artikelen van deze management best-seller auteurs op Managersonline.nl. Plus: handige checklists en het laatste managementnieuws!
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Moed tonen op je werk, thuis en op straat is niet vanzelfsprekend. We horen regelmatig over de gevolgen van risicomijdend gedrag. In dit boek lees je over situaties waar moed is getoond ondanks risico's. Waar keuzes werden gemaakt die niet de makkelijkste, maar wel goed waren. Waar werd volgehouden ondanks tegenstand en tegenslag. Wat valt daarvan te leren?
Lees verderMeer boeken
ADVERTORIAL
Word nu abonnee van Brisk Magazine en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists en voorbeelddocumenten voor ondernemers. Klik hier om u te registreren.
BRISK-INDEX
AEX index: 511.53 -0.21 %
Brisk-index: 203.35 -0.14 %
Stijgers Dalers
ASM internat 52.09  4.6 %
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Aegon 4.87  -5.3 %
Sligro food 34.65  -2.9 %
Meer beurs