Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Evenementen
6 juni 2017
 

Koninklijk bezoek bij finale Young Business Award 2017

 
 

Prins Constantijn bezoek op dinsdag 6 juni de finale van de Young Business Award 2017 (YBA2017) in het Atlas Theater te Emmen. De prins is uitgenodigd voor de finaleavond als ambassadeur van StartupDelta. Over de daadwerkelijke rol van prins Constantijn tijdens de Young Business Award finale is momenteel nog niks bekend. Naast prins Constantijn zal Jort Kelder dit jaar opnieuw de finaleavond presenteren.

Bedrijven uit heel Nederland konden zichzelf tot en met 31 januari aanmelden voor de startupcompetitie. De vierde editie van de Young Business Award telt precies 175 deelnemende startups. De selectiecommissie heeft de bedrijfsplannen beoordeeld en het aantal bedrijven teruggebracht naar twaalf semifinalisten. De semifinalisten pitchen tijdens de halve finales in theater De Nieuwe Kolk (op dinsdag 28 maart) en theater De Tamboer (op dinsdag 2 mei) om twee finaletickets per halve finale. Hiermee kunnen vier semifinalisten zichzelf rechtstreeks plaatsen voor de finale van de Young Business Award 2017. De zes startups: ‘Jake Food, Hardt (Hyperloop), Media Distillery, Parkeagle, WebshopinChina.com, Inkless, CC Diagnostics, Storage Share, Hamwells, Breath In Balanz, ParkFlyRent en Watermelon Messenger’ zijn door de selectiecommissie geselecteerd als de twaalf semifinalisten van Young Business Award 2017.

YBA2017 wildcard
De twaalf semifinalisten kunnen via de halve finales vier van de vijf finale-tickets bemachtigen. De laatste finale-ticket kan bemachtigd worden door middel van de ‘YBA2017 wildcard’ van Sprout en NoordZ. De wildcard geeft één semifinalist (die al gescreend is door de selectiecommissie) rechtstreeks toegang tot de finale van de Young Business Award 2017 op dinsdag 6 juni in het Atlas Theater.

De semifinalisten krijgen met de wildcard de kans om zichzelf bij het publiek in de kijker te spelen. Hierdoor moeten ze online en tijdens de halve finales naast de jury ook het publiek zien te overtuigen van hun startup. De winnaar van de ‘YBA2017 wildcard’ wordt één maand voor de finale publiekelijk bekendgemaakt.

Finaleavond      
De vijf startups met een finale-ticket voor de Young Business Award 2017 pitchen op dinsdag 6 juni in het Atlas theater om de kristallen Young Business Award en een prijzenport van maar liefst 12.500 euro. Prins Constantijn is namens StartupDelta aanwezig en Jort Kelder zal net als vorig jaar, toen bezochten ruim zeshonderd bezoekers de finale, het startup evenement presenteren.
 

 
Doorsturen »  Nieuwsbrief »  

 
 
ADVERTORIAL
Frank van Marwijk, Michel Hoetmer, Asha Kalijan, Jan Vermeiren, Johanna Kroon en André de Waal. Lees de gratis artikelen van deze management best-seller auteurs op Managersonline.nl. Plus: handige checklists en het laatste managementnieuws!
Registeraccountant Stefano Golia versterkt directie Team Nijhuis
Golia studeerde aan het Nyenrode en werkte 12 jaar als adviseur bij diverse ondernemingen via De Jong & Laan accountants.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Van alle innovatieprojecten haalt 80% de markt niet. Is de start van innovatie voor jou persoonlijk ook een zoektocht? Dan ben je niet de enige. Misschien word je tegengehouden door een gebrek aan tijd en middelen. Of je weet niet goed wat de eindklant wil. En veel collega’s schepen je af omdat zij hun nek niet willen uitsteken.
Lees verderMeer boeken
ADVERTORIAL
Word nu abonnee van Brisk Magazine en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists en voorbeelddocumenten voor ondernemers. Klik hier om u te registreren.
BRISK-INDEX
AEX index: 528.03 0.11 %
Brisk-index: 220.74 2.60 %
Stijgers Dalers
Value8 5.89  5 %
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Doc data 0.64  -4.5 %
Brill kon 31.5  -3.1 %
Meer beurs