Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Checklists
Door: Redactie Brisk Magazine

Checklist: Fiscale eindejaarstips 2012 voor u als particulier

Doe nu nog uw voordeel met deze eindejaarstips

Na een politiek bewogen 2012, nadert 2013 met rasse schreden. Hoog tijd om na te gaan of u vóór het einde van het jaar nog fiscale aanpassingen kunt aanbrengen in uw financiële huishouding, zodat u straks optimaal kunt profiteren van fiscale voordelen. Flynth presenteert een pakket aan eindejaarstips. Deel 1: Tips voor ondernemers én particulieren.


Stel uw hypotheekrenteaftrek veilig
In 2013 wordt de hypotheekrenteaftrek beperkt, ervan uitgaande dat het wetsvoorstel Wet fiscale behandeling van de eigen woning wordt aangenomen door de Eerste Kamer. In deze wet wordt het begrip eigenwoningschuld aangepast. Als gevolg van deze aanpassing is de rente op leningen die u op of na 1 januari 2013 aangaat alleen aftrekbaar als die lening in maximaal 360 maanden ten minste volgens een annuïtair aflossingsschema volledig wordt afgelost. In deze wet wordt ook het overgangsrecht geregeld.
 

Gratis toegang

Alleen geregistreerde abonnees hebben toegang tot deze pagina.

Registratie is volledig gratis en geeft u direct toegang tot het opgevraagde document of artikel en tot honderden andere checklists, contracten en tests & tools.

GRATIS REGISTREREN
 
Bent u al abonnee, vul hier uw e-mailadres en wachtwoord in:
E-mailadres:
Uw persoonlijke wachtwoord:
Wachtwoord vergeten?
 
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
In 2011 lanceerde Eric Ries De Lean Startup, een revolutionair boek dat voor velen de nieuwe bijbel zou worden bij het starten of transformeren van bedrijven. Niet alleen werd zijn boek een wereldwijde bestseller, Ries reisde de wereld over om lezingen te geven en kleine en grote bedrijven te helpen met succesvol innoveren en groeien. Dit leverde hem nieuwe inzichten en oplossingen op van onschatbare waarde, die hij in 'De startup-methode' met ons deelt. Ries is verbonden aan de Harvard Business School en het gerenommeerde designbureau ideo.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
Nedap 50.2  2.9 %
TNT express 8.45  -9.5 %
USG people 17.2  -1.5 %
Corio 52.5  -1.1 %
Meer beurs