Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Boeken
5 februari 2018

De startup-methode

In 2011 lanceerde Eric Ries De Lean Startup, een revolutionair boek dat voor velen de nieuwe bijbel zou worden bij het starten of transformeren van bedrijven. Niet alleen werd zijn boek een wereldwijde bestseller, Ries reisde de wereld over om lezingen te geven en kleine en grote bedrijven te helpen met succesvol innoveren en groeien. Dit leverde hem nieuwe inzichten en oplossingen op van onschatbare waarde, die hij in 'De startup-methode' met ons deelt. Ries is verbonden aan de Harvard Business School en het gerenommeerde designbureau ideo.

In 'De startup-methode' laat Eric Ries zien hoe je de Lean Startupmentaliteit en -technieken kunt toepassen in iedere organisatie – van gevestigde corporates, jonge startups en serieuze scale-ups tot internationale grootmachten en overheden. Technieken die hij al met succes toepaste bij bedrijven als Dropbox, Zappos, Toyota en American Express en bij nonprofitorganisaties en de overheid. 'De startup-methode' is een onmisbare roadmap voor elk bedrijf dat inziet dat het wendbaar en vernieuwend moet worden – én dat dat snel moet gebeuren – om te overleven en te slagen.

Een handig en praktisch boek gebaseerd op bewezen technieken om ondernemerschap terug te brengen in organisaties.

Bestellen? Klik hier.
 
Doorsturen »   RSS »   Nieuwsbrief »   

 
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
De Commerciële Revolutie is al begonnen! Iedereen voelt het wel aan, maar wat de revolutie precies inhoudt, hoe die ingrijpt op je (commerciële) processen en waar je moet beginnen om eraan mee te doen, legt Wessel Berkman je uit in dit unieke boek. Je hebt vast al gemerkt dat:
- de technologie het koopgedrag van klanten totaal veranderd heeft.
- het verschil maken en onderscheidend zijn belangrijker zijn dan ooit tevoren.
- een nieuw commercieel paradigma is nodig om te overleven:
- je moet nu snel handelen, anders is je bedrijf ten dode opgeschreven.
Lees verderMeer boeken