Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Brisk Index
25 januari 2018

Beursblik: weinig verrassing bij Sligro

(ABM FN-Dow Jones) De resultaten van Sligro Food Group in 2017 verrasten niet, terwijl er ook nog altijd geen besluit is genomen over de Emté supermarkten. Dit stelde analist Alan Vandenberghe van KBC Securities donderdag. "Optisch waren de cijfers iets beter dan verwacht, maar onderliggend waren ze precies in lijn", aldus Vandenberghe. Daarbij opgeteld de waarschuwing voor hogere kosten en investeringen en het gemis aan uitsluitsel over Emté, wat "teleurstellend" is, maakt dat de analist de rapportage als "neutraal' beoordeeld. KBC Securities blijft wel positief over Sligro, en wees daarbij op de solide balans en de sterke marktpositie van Foodservice. Een afsplitsing van Foodretail kan volgens Vanderberghe waarde creëren en zorgen voor een herwaardering van Foodservice. KBC Securities heeft een Accumuleren advies op Sligro met een koersdoel van 40,50 euro. Het aandeel won 3,4 procent op 42,20 euro.

Bron: ABM Financial News
 
Doorsturen »  Reageer »  
 

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
In 2011 lanceerde Eric Ries De Lean Startup, een revolutionair boek dat voor velen de nieuwe bijbel zou worden bij het starten of transformeren van bedrijven. Niet alleen werd zijn boek een wereldwijde bestseller, Ries reisde de wereld over om lezingen te geven en kleine en grote bedrijven te helpen met succesvol innoveren en groeien. Dit leverde hem nieuwe inzichten en oplossingen op van onschatbare waarde, die hij in 'De startup-methode' met ons deelt. Ries is verbonden aan de Harvard Business School en het gerenommeerde designbureau ideo.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
Nedap 50.2  2.9 %
TNT express 8.45  -9.5 %
USG people 17.2  -1.5 %
Corio 52.5  -1.1 %
Meer beurs