Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Brisk Index
20 december 2017

Beursblik: NIBC verhoogt koersdoel SnowWorld

(ABM FN-Dow Jones) NIBC heeft woensdag het koersdoel voor SnowWorld verhoogd van 10,00 naar 11,00 euro en handhaafde het koopadvies op het aandeel. Hoewel er een bod van de Belgische miljardair Marc Coucke op SnowWorld ligt van 9,50 euro per aandeel, denkt analist Johan van den Hooven niet dat dit een beursexit tot gevolg zal hebben. "We hebben onze taxaties verhoogd en we voorzien opnieuw een jaar met bovengemiddelde omzetgroei aangejaagd door de verlenging van een van de skibanen in Zoetermeer en een makkelijke vergelijkingsbasis in Landgraaf", aldus Van den Hooven, die tevens ruimte ziet voor hogere marges, als de omzet toeneemt. Verder wees NIBC er op dat SnowWorld goede vooruitgang boekt met de plannen voor een skibaan in Italië. Als de bouwvergunning binnen is, dan kan dit volgens Van den Hooven een aanjager voor de koers zijn.

Bron: ABM Financial News
 
Doorsturen »  Reageer »  
 

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Data Recovery Nederland haalt voor klant 115 bitcoins terug
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Maandagmorgen staat alles op z’n kop! is een no-nonsense managementboek dat je helpt concrete stappen te zetten om je marktkracht te vergroten. Een verademing na al die hypes over Agile, Scrum en Holacracy. Een down-to-earth boek waarmee je als ondernemer bereikt wat je wilt bereiken. Want het is niet zo moeilijk als de goeroes je willen laten geloven: ‘Het geheim zit in jouw besluit om maandagmorgen direct aan de slag te gaan’.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Doc data 1.78  87.4 %
Altice 10.44  10.5 %
Value8 5.44  5 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Groothandels 49.3  -3.3 %
Brill kon 34.6  -1.7 %
Meer beurs