Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Brisk Index
15 december 2017

Italiaanse CDP en Intesa Sanpaolo sluiten zich aan bij ArcelorMittal - media

(ABM FN-Dow Jones) Het Italiaanse nationale investeringsfonds CDP en Intesa Sanpaolo hebben een niet-bindende overeenkomst gesloten om zich bij ArcelorMittal aan te sluiten in de overname van de Italiaanse staalfabriek Ilva. Dit stelden diverse bronnen vrijdag tegenover persbureau Reuters.  CDP en Intesa zouden volgens de bronnen voor omgerekend 100 miljoen euro willen meedoen en de investering zou in ruil zijn voor het belang dat Marcegaglia momenteel in het consortium met ArcelorMittal heeft.  Brussel is een diepgaand onderzoek gestart naar de overname van de Italiaanse staalfabriek Ilva door ArcelorMittal en Marcegaglia. Er bestaan zorgen bij de Europese toezichthouder dat door de overname er minder concurrentie ontstaat voor bepaalde staalproducten, waardoor de prijzen mogelijk zullen stijgen. Het vertrek van Marcegaglia uit het consortium zou de zorgen van Brussel mogelijk weg kunnen nemen, aldus de bronnen.  Het aandeel ArcelorMittal sloot vrijdag 1,9 procent lager op 26,13 euro.

Bron: ABM Financial News
 
Doorsturen »  Reageer »  
 

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Data Recovery Nederland haalt voor klant 115 bitcoins terug
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Maandagmorgen staat alles op z’n kop! is een no-nonsense managementboek dat je helpt concrete stappen te zetten om je marktkracht te vergroten. Een verademing na al die hypes over Agile, Scrum en Holacracy. Een down-to-earth boek waarmee je als ondernemer bereikt wat je wilt bereiken. Want het is niet zo moeilijk als de goeroes je willen laten geloven: ‘Het geheim zit in jouw besluit om maandagmorgen direct aan de slag te gaan’.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Doc data 1.78  87.4 %
Altice 10.44  10.5 %
Value8 5.44  5 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Groothandels 49.3  -3.3 %
Brill kon 34.6  -1.7 %
Meer beurs