Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Brisk Index
15 december 2017

Heineken gaat biermerk Mort Subite internationaal pushen - media

(ABM FN-Dow Jones) Heineken gaat het Belgische biermerk Mort Subite internationaal in de markt zetten. Dit meldde het Belgische dagblad De Tijd vrijdag. "In Amerika, Azië en Europa zien we veel potentieel", zei Jan Bosselaers, de marketingdirecteur van Alken-Maes, dat eigenaar is van Mort Subite en onderdeel van Heineken. Het biermerk is momenteel te koop in twaalf landen. Nu het biertje de status krijgt van een internationaal Heineken-merk, zoals Affligem en Desperados, wordt dat aantal de komende jaren fors opgedreven", schreef de krant.  "Door zijn nieuwe status zal Mort Dubite binnenkort beschikbaar zijn in alle landen waar Heineken nu actief is. Dat is zowat de hele wereld", aldus Bosselaers. "Tot nu prezen we Mort Subite op eigen houtje aan in andere Europese landen. Nu krijgen we de steun van Heineken en zijn ijzersterke logistieke netwerk", voegde hij toe. "We rekenen op een verdubbeling van de verkoop van Mort Subite tegen 2022", besloot de marketingdirecteur.  Heineken sloot donderdag op een rood Damrak 0,2 procent hoger op 85,99 euro.

Bron: ABM Financial News
 
Doorsturen »  Reageer »  
 

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Data Recovery Nederland haalt voor klant 115 bitcoins terug
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Maandagmorgen staat alles op z’n kop! is een no-nonsense managementboek dat je helpt concrete stappen te zetten om je marktkracht te vergroten. Een verademing na al die hypes over Agile, Scrum en Holacracy. Een down-to-earth boek waarmee je als ondernemer bereikt wat je wilt bereiken. Want het is niet zo moeilijk als de goeroes je willen laten geloven: ‘Het geheim zit in jouw besluit om maandagmorgen direct aan de slag te gaan’.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Doc data 1.78  87.4 %
Altice 10.44  10.5 %
Value8 5.44  5 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Groothandels 49.3  -3.3 %
Brill kon 34.6  -1.7 %
Meer beurs