Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Brisk Index
13 december 2017

Van Lanschot Kempen keert op 20 december uit

(ABM FN-Dow Jones) Van Lanschot Kempen zal op 20 december het aangekondigde dividend van 1,00 euro per aandeel uitkeren, nu de termijn is verstreken waarbinnen aandeelhouders bezwaar konden aantekenen tegen de uitkering. Dat maakte de bank uit 's Hertogenbosch woensdag bekend. Het aandeel noteert 18 december ex-dividend. In totaal keert Van Lanschot Kempen ruim 41 miljoen euro uit aan de aandeelhouders, ten laste van de vrij beschikbare agioreserve. De teruggave is vrijgesteld van dividenndbelasting. Van Lanschot wil tot en met 2020 tenminste 250 miljoen euro teruggeven aan aandeelhouders. 

Bron: ABM Financial News
 
Doorsturen »  Reageer »  
 

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Data Recovery Nederland haalt voor klant 115 bitcoins terug
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Maandagmorgen staat alles op z’n kop! is een no-nonsense managementboek dat je helpt concrete stappen te zetten om je marktkracht te vergroten. Een verademing na al die hypes over Agile, Scrum en Holacracy. Een down-to-earth boek waarmee je als ondernemer bereikt wat je wilt bereiken. Want het is niet zo moeilijk als de goeroes je willen laten geloven: ‘Het geheim zit in jouw besluit om maandagmorgen direct aan de slag te gaan’.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Doc data 1.78  87.4 %
Altice 10.44  10.5 %
Value8 5.44  5 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Groothandels 49.3  -3.3 %
Brill kon 34.6  -1.7 %
Meer beurs