Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Brisk Index
11 december 2017

Beursblik: NIBC start met volgen Grandvision

(ABM FN-Dow Jones) NIBC start met het volgen van Grandvision met een Accumuleren advies en koersdoel van 24,50 euro. Dit meldde NIBC maandag. Het koersdoel weerspiegelt een omzetgroei van 5 procent en aangepaste EBITDA-marge van 16 procent in de komende periode, meldde analist John David Roeg. "Ons koersdoel biedt een totaalrendement van 14,5 procent op jaarbasis", aldus Roeg. Een versnelling van de groei moet volgens de analist komen uit fusies en overnames. Volgens zijn berekeningen heeft Grandvision daarvoor een oorlogskas van 1 miljard euro. Roeg verwacht dat de uitbater van optieketens met name in de Verenigde Staten activa zal kopen. De belangrijkste katalysatoren voor de koersontwikkeling zijn volgens de analist een beter dan verwachte vergelijkbare omzetgroei, winstgevende overnames en een ommekeer in de Verenigde Staten. De grootste risico's zijn zwakke kwartaalprestaties als gevolg van weersomstandigheden, veranderingen in het vergoedingsbeleid door verzekeraars, het effect door een consolidatie onder leveranciers en groei van de online-concurrentie, aldus Roeg. Het aandeel Grandvision noteerde maandag op een groen Damrak 0,3 procent hoger op 21,73 euro.

Bron: ABM Financial News
 
Doorsturen »  Reageer »  
 

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Data Recovery Nederland haalt voor klant 115 bitcoins terug
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Maandagmorgen staat alles op z’n kop! is een no-nonsense managementboek dat je helpt concrete stappen te zetten om je marktkracht te vergroten. Een verademing na al die hypes over Agile, Scrum en Holacracy. Een down-to-earth boek waarmee je als ondernemer bereikt wat je wilt bereiken. Want het is niet zo moeilijk als de goeroes je willen laten geloven: ‘Het geheim zit in jouw besluit om maandagmorgen direct aan de slag te gaan’.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Doc data 1.78  87.4 %
Altice 10.44  10.5 %
Value8 5.44  5 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Groothandels 49.3  -3.3 %
Brill kon 34.6  -1.7 %
Meer beurs