Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Brisk Index
21 november 2017

Altice gaat praten met Cellnex en TDF over verkoop belang zendmasten - media

(ABM FN-Dow Jones) Altice heeft ontmoetingen gepland met infrastructuur-operators Cellnex Telecom uit Spanje en TDF uit Frankrijk om te praten over de verkoop van een belang in een aantal Franse zendmasten. Dit meldde persbureau Bloomberg dinsdag op basis van bronnen. De verkoop moet bijdragen aan de schuldenafbouw van de Franse kabelaar. Altice zou al met banken hebben gesproken over de verkoop, aldus Bloomberg. Dit duidt erop dat het bedrijf van miljardair Patrick Drahi vaart wil zetten achter de verkoop van activiteiten. Altice wil voornamelijk Europese activiteiten afstoten, zei CFO Dennis Okhuijsen vorige week. Het totale belang van Altice in zowel Franse als Portugese zendmasten is tussen de 3 miljard en 4 miljard euro waard, volgens een berekening van RBC. Een woordvoerder van Altice was dinsdag niet direct bereikbaar voor commentaar. Vertegenwoordigers van Cellnex en TDF gaven geen reactie. Het aandeel Altice noteerde kort voor het sluiten van de Amsterdamse beurs ruim 3 procent lager op 8,23 euro.

Bron: ABM Financial News
 
Doorsturen »  Reageer »  
 

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
In 2011 lanceerde Eric Ries De Lean Startup, een revolutionair boek dat voor velen de nieuwe bijbel zou worden bij het starten of transformeren van bedrijven. Niet alleen werd zijn boek een wereldwijde bestseller, Ries reisde de wereld over om lezingen te geven en kleine en grote bedrijven te helpen met succesvol innoveren en groeien. Dit leverde hem nieuwe inzichten en oplossingen op van onschatbare waarde, die hij in 'De startup-methode' met ons deelt. Ries is verbonden aan de Harvard Business School en het gerenommeerde designbureau ideo.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
Nedap 50.2  2.9 %
TNT express 8.45  -9.5 %
USG people 17.2  -1.5 %
Corio 52.5  -1.1 %
Meer beurs