Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Brisk Index
21 november 2017

Altice gaat praten met Cellnex en TDF over verkoop belang zendmasten - media

(ABM FN-Dow Jones) Altice heeft ontmoetingen gepland met infrastructuur-operators Cellnex Telecom uit Spanje en TDF uit Frankrijk om te praten over de verkoop van een belang in een aantal Franse zendmasten. Dit meldde persbureau Bloomberg dinsdag op basis van bronnen. De verkoop moet bijdragen aan de schuldenafbouw van de Franse kabelaar. Altice zou al met banken hebben gesproken over de verkoop, aldus Bloomberg. Dit duidt erop dat het bedrijf van miljardair Patrick Drahi vaart wil zetten achter de verkoop van activiteiten. Altice wil voornamelijk Europese activiteiten afstoten, zei CFO Dennis Okhuijsen vorige week. Het totale belang van Altice in zowel Franse als Portugese zendmasten is tussen de 3 miljard en 4 miljard euro waard, volgens een berekening van RBC. Een woordvoerder van Altice was dinsdag niet direct bereikbaar voor commentaar. Vertegenwoordigers van Cellnex en TDF gaven geen reactie. Het aandeel Altice noteerde kort voor het sluiten van de Amsterdamse beurs ruim 3 procent lager op 8,23 euro.

Bron: ABM Financial News
 
Doorsturen »  Reageer »  

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Bescherm uw data - infographic over informatiebeveiliging
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Maandagmorgen staat alles op z’n kop! is een no-nonsense managementboek dat je helpt concrete stappen te zetten om je marktkracht te vergroten. Een verademing na al die hypes over Agile, Scrum en Holacracy. Een down-to-earth boek waarmee je als ondernemer bereikt wat je wilt bereiken. Want het is niet zo moeilijk als de goeroes je willen laten geloven: ‘Het geheim zit in jouw besluit om maandagmorgen direct aan de slag te gaan’.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Brisk-index: 269.09 -1.84 %
Stijgers Dalers
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
BAM groep ko 3.55  2.9 %
Yatra 4.5  -22.2 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Arcadis 17.88  -5.5 %
Meer beurs