Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Brisk Index
20 november 2017

Franse minister waakt voor banen bij Altice - media

(ABM FN-Dow Jones) De Franse minister van economie en financiën Bruno Le Maire zegt "waakzaam" te zijn voor de werkgelegenheid bij Altice, na zorgen bij beleggers over de hoge schulden bij het kabeltelevisiebedrijf. Dit meldde persbureau Dow Jones Newswires dit weekend. "Ik ben waakzaam voor het werk. Het gaat om meer dan 10.000 banen" bij Altice, zei de minister zondag tijdens voor radiozender Europe 1. Le Maire deed een oproep om "niet toe te geven aan catastrofisme" ten overstaan van de hoge schuld van het Franse telecom- en mediabedrijf. Hij benadrukte dat de schulden van Altice nog een looptijd van zes jaar hebben, "dus er is nog steeds tijd." De schuld van Altice bedroeg aan het einde van het derde kwartaal bijna 50 miljard euro. Het aandeel verloor de afgelopen vijftien dagen bijna de helft van zijn waarde en sloot vrijdag op zijn laagste koers ooit, net boven 8 euro, op de Amsterdamse beurs. Maandagochtend meldde Altice dat het niet werkt aan een kapitaalverhoging. Ook herhaalde de kabelaar de schulden te zullen verlagen en geen grote overnames te zullen doen.

Bron: ABM Financial News
 
Doorsturen »  Reageer »  
 

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
In 2011 lanceerde Eric Ries De Lean Startup, een revolutionair boek dat voor velen de nieuwe bijbel zou worden bij het starten of transformeren van bedrijven. Niet alleen werd zijn boek een wereldwijde bestseller, Ries reisde de wereld over om lezingen te geven en kleine en grote bedrijven te helpen met succesvol innoveren en groeien. Dit leverde hem nieuwe inzichten en oplossingen op van onschatbare waarde, die hij in 'De startup-methode' met ons deelt. Ries is verbonden aan de Harvard Business School en het gerenommeerde designbureau ideo.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
Nedap 50.2  2.9 %
TNT express 8.45  -9.5 %
USG people 17.2  -1.5 %
Corio 52.5  -1.1 %
Meer beurs