Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Brisk Index
20 november 2017

Franse minister waakt voor banen bij Altice - media

(ABM FN-Dow Jones) De Franse minister van economie en financiën Bruno Le Maire zegt "waakzaam" te zijn voor de werkgelegenheid bij Altice, na zorgen bij beleggers over de hoge schulden bij het kabeltelevisiebedrijf. Dit meldde persbureau Dow Jones Newswires dit weekend. "Ik ben waakzaam voor het werk. Het gaat om meer dan 10.000 banen" bij Altice, zei de minister zondag tijdens voor radiozender Europe 1. Le Maire deed een oproep om "niet toe te geven aan catastrofisme" ten overstaan van de hoge schuld van het Franse telecom- en mediabedrijf. Hij benadrukte dat de schulden van Altice nog een looptijd van zes jaar hebben, "dus er is nog steeds tijd." De schuld van Altice bedroeg aan het einde van het derde kwartaal bijna 50 miljard euro. Het aandeel verloor de afgelopen vijftien dagen bijna de helft van zijn waarde en sloot vrijdag op zijn laagste koers ooit, net boven 8 euro, op de Amsterdamse beurs. Maandagochtend meldde Altice dat het niet werkt aan een kapitaalverhoging. Ook herhaalde de kabelaar de schulden te zullen verlagen en geen grote overnames te zullen doen.

Bron: ABM Financial News
 
Doorsturen »  Reageer »  

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Bescherm uw data - infographic over informatiebeveiliging
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Maandagmorgen staat alles op z’n kop! is een no-nonsense managementboek dat je helpt concrete stappen te zetten om je marktkracht te vergroten. Een verademing na al die hypes over Agile, Scrum en Holacracy. Een down-to-earth boek waarmee je als ondernemer bereikt wat je wilt bereiken. Want het is niet zo moeilijk als de goeroes je willen laten geloven: ‘Het geheim zit in jouw besluit om maandagmorgen direct aan de slag te gaan’.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Brisk-index: 269.09 -1.84 %
Stijgers Dalers
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
BAM groep ko 3.55  2.9 %
Yatra 4.5  -22.2 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Arcadis 17.88  -5.5 %
Meer beurs