Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Brisk Index
17 november 2017

Oprichter Altice klopte bij Macron aan - media

(ABM FN-Dow Jones) Oprichter Patrick Drahi van Altice heeft ongeveer een maand voor de koers van zijn fonds onder stevige druk kwam te staan een bezoek gebracht aan een topadviseur van de Franse president Emmanuel Macron om te spreken over de uitdagende Franse telecommarkt. Dit schreef persbureau Bloomberg vrijdag op basis van bronnen. Dit gesprek leverde volgens het persbureau evenwel geen oplossing op. Toezichthouders en de Franse politiek zien een consolidatie niet zitten en sectorgenoten van Altice zien de noodzaak hiertoe ook niet echt meer, nu de telecommarkt herstelt. Een paar weken na het bezoek van Drahi kwam Altice met een tegenvallende kwartaalupdate, wat de koers eufemistisch gezegd geen goed deed. Deze week liet Altice tijdens een bijeenkomst van Morgan Stanley in Barcelona weten dat het zijn schuldenpositie wil aanpakken en kijkt of het activiteiten kan afstoten. Volgens Bloomberg is een verkoop van het Franse SFR vermoedelijk geen optie. Ditzelfde zou gelden voor de Portugese activiteiten. Vrijdag daalde het aandeel Altice 12,5 procent.

Bron: ABM Financial News
 
Doorsturen »  Reageer »  
 

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
In 2011 lanceerde Eric Ries De Lean Startup, een revolutionair boek dat voor velen de nieuwe bijbel zou worden bij het starten of transformeren van bedrijven. Niet alleen werd zijn boek een wereldwijde bestseller, Ries reisde de wereld over om lezingen te geven en kleine en grote bedrijven te helpen met succesvol innoveren en groeien. Dit leverde hem nieuwe inzichten en oplossingen op van onschatbare waarde, die hij in 'De startup-methode' met ons deelt. Ries is verbonden aan de Harvard Business School en het gerenommeerde designbureau ideo.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
Nedap 50.2  2.9 %
TNT express 8.45  -9.5 %
USG people 17.2  -1.5 %
Corio 52.5  -1.1 %
Meer beurs