Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Brisk Index
13 november 2017

Volatiliteit AEX omhoog

(ABM FN-Dow Jones) De Implied Volatility Index (IVIx) van de AEX noteerde maandag bij een stand van circa 547 punten op 11,0 procent. Daarmee noteert de volatiliteit 0,5 procent hoger dan afgelopen vrijdag, en zelfs 28 procent hoger ten opzichte van vorige week maandag. "Bij de AEX optie volatilities noteren 17 van de 25 aandelen een hogere optie volatility ten opzichte van vorige week vrijdag. Bij 14 van de 25 aandelen zie we een toename in optie volatility ten opzichte van vorige week maandag. De AEX index optie volatility maakt een behoorlijke sprong omhoog, met percentiel op 11 procent", zei Herbert Robijn van Finodex.  In de AEX is Vopak de grootste volatility stijger voor de dag, met een optie volatiliteit van 23 procent. Dat is 8 procent hoger ten opzichte van vorige week vrijdag. Akzo is de grootste volatility daler voor de dag. De optie volatiliteit is 18 procent. Dat is 17 procent lager ten opzichte van vorige week vrijdag.  Altice is de grootste volatility stijger voor de week, met een optie volatiliteit van 82 procent. Dat is 43 procent hoger ten opzichte van vorige week maandag. SBM Offshore is de grootste volatility daler voor de week, met een optie volatiliteit van  28 procent. Dat is 19 procent lager ten opzichte van vorige week maandag.  De gegevens zijn samengesteld door Finodex, aanbieder van Smart Investment Tools voor optie-, aandelen- en turbobeleggers, in samenwerking met ABM Financial News.

Bron: ABM Financial News
 
Doorsturen »  Reageer »  

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Bescherm uw data - infographic over informatiebeveiliging
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
De veranderingen in de markt gaan almaar sneller en dieper, onder invloed van voortschrijdende digitalisering, complexer klantgedrag, nieuwe toetreders in het concurrentieveld en veranderende businessmodellen. De traditionele manieren van werken schieten steeds vaker tekort. Wie in de toekomst bestaansrecht wil hebben, moet daarom fundamenteel anders gaan denken. En daarvoor valt enorm veel te leren van succesvolle startups.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Brisk-index: 186.61 -0.43 %
Stijgers Dalers
Nedap 41.27  5.1 %
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
Altice 8.1  -12.1 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Air france - 10.98  -4 %
Meer beurs