Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Brisk Index
13 november 2017

Volatiliteit AEX omhoog

(ABM FN-Dow Jones) De Implied Volatility Index (IVIx) van de AEX noteerde maandag bij een stand van circa 547 punten op 11,0 procent. Daarmee noteert de volatiliteit 0,5 procent hoger dan afgelopen vrijdag, en zelfs 28 procent hoger ten opzichte van vorige week maandag. "Bij de AEX optie volatilities noteren 17 van de 25 aandelen een hogere optie volatility ten opzichte van vorige week vrijdag. Bij 14 van de 25 aandelen zie we een toename in optie volatility ten opzichte van vorige week maandag. De AEX index optie volatility maakt een behoorlijke sprong omhoog, met percentiel op 11 procent", zei Herbert Robijn van Finodex.  In de AEX is Vopak de grootste volatility stijger voor de dag, met een optie volatiliteit van 23 procent. Dat is 8 procent hoger ten opzichte van vorige week vrijdag. Akzo is de grootste volatility daler voor de dag. De optie volatiliteit is 18 procent. Dat is 17 procent lager ten opzichte van vorige week vrijdag.  Altice is de grootste volatility stijger voor de week, met een optie volatiliteit van 82 procent. Dat is 43 procent hoger ten opzichte van vorige week maandag. SBM Offshore is de grootste volatility daler voor de week, met een optie volatiliteit van  28 procent. Dat is 19 procent lager ten opzichte van vorige week maandag.  De gegevens zijn samengesteld door Finodex, aanbieder van Smart Investment Tools voor optie-, aandelen- en turbobeleggers, in samenwerking met ABM Financial News.

Bron: ABM Financial News
 
Doorsturen »  Reageer »  
 

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
De Commerciële Revolutie is al begonnen! Iedereen voelt het wel aan, maar wat de revolutie precies inhoudt, hoe die ingrijpt op je (commerciële) processen en waar je moet beginnen om eraan mee te doen, legt Wessel Berkman je uit in dit unieke boek. Je hebt vast al gemerkt dat:
- de technologie het koopgedrag van klanten totaal veranderd heeft.
- het verschil maken en onderscheidend zijn belangrijker zijn dan ooit tevoren.
- een nieuw commercieel paradigma is nodig om te overleven:
- je moet nu snel handelen, anders is je bedrijf ten dode opgeschreven.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
Nedap 50.2  2.9 %
TNT express 8.45  -9.5 %
USG people 17.2  -1.5 %
Corio 52.5  -1.1 %
Meer beurs