Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Brisk Index
10 november 2017

Beursblik: Bryan Garnier haalt Altice van kooplijst

(ABM FN-Dow Jones) Bryan Garnier heeft vrijdag het koopadvies voor Altice onder herziening genomen, waarbij ook het koersdoel opnieuw wordt bekeken.  Altice maakte donderdagavond bekend zijn management op de schop te zullen nemen, en kondigde onder meer het vertrek aan van topman Michel Combes. Deze actie moet volgens analisten van Bryan Garnier het vertrouwen van beleggers in de Franse kabelaar herstellen, maar de marktvorsers zijn er niet van overtuigd dat dit daadwerkelijk gaat gebeuren. "Deze stap zorgt eerder voor meer vragen dan voor antwoorden", aldus de analisten.   Volgens Bryan Garnier kan het vertrek van Combes impliceren dat de situatie bij SFR slechter is dan de markt verwacht, met nog veel problemen in het vooruitzicht. Verder duidt het vertrek erop dat Altice moeite heeft om de juiste topmannen aan te trekken en te behouden, aldus de analisten.  Donderdagavond werd eveneens bekend dat Alain Weill van SFR nu topman wordt van de gehele SFR-groep en bovendien de rol van COO van Altice Media op zich neemt. Hoewel Weill volgens Bryan Garnier "uitzonderlijke prestaties" heeft geleverd als media-ondernemer, kan de aanstelling van Weill als CEO van SFR vragen doen rijzen over zijn beperkte ervaring in telecom, zeker in het licht van de uitdagende omstandigheden binnen de Franse telecomactiviteiten. Het aandeel Altice koerste vrijdagochtend 0,4 procent lager op 10,62 euro. 

Bron: ABM Financial News
 
Doorsturen »  Reageer »  
 

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
In 2011 lanceerde Eric Ries De Lean Startup, een revolutionair boek dat voor velen de nieuwe bijbel zou worden bij het starten of transformeren van bedrijven. Niet alleen werd zijn boek een wereldwijde bestseller, Ries reisde de wereld over om lezingen te geven en kleine en grote bedrijven te helpen met succesvol innoveren en groeien. Dit leverde hem nieuwe inzichten en oplossingen op van onschatbare waarde, die hij in 'De startup-methode' met ons deelt. Ries is verbonden aan de Harvard Business School en het gerenommeerde designbureau ideo.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
Nedap 50.2  2.9 %
TNT express 8.45  -9.5 %
USG people 17.2  -1.5 %
Corio 52.5  -1.1 %
Meer beurs