Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Brisk Index
10 november 2017

Beursblik: Bryan Garnier haalt Altice van kooplijst

(ABM FN-Dow Jones) Bryan Garnier heeft vrijdag het koopadvies voor Altice onder herziening genomen, waarbij ook het koersdoel opnieuw wordt bekeken.  Altice maakte donderdagavond bekend zijn management op de schop te zullen nemen, en kondigde onder meer het vertrek aan van topman Michel Combes. Deze actie moet volgens analisten van Bryan Garnier het vertrouwen van beleggers in de Franse kabelaar herstellen, maar de marktvorsers zijn er niet van overtuigd dat dit daadwerkelijk gaat gebeuren. "Deze stap zorgt eerder voor meer vragen dan voor antwoorden", aldus de analisten.   Volgens Bryan Garnier kan het vertrek van Combes impliceren dat de situatie bij SFR slechter is dan de markt verwacht, met nog veel problemen in het vooruitzicht. Verder duidt het vertrek erop dat Altice moeite heeft om de juiste topmannen aan te trekken en te behouden, aldus de analisten.  Donderdagavond werd eveneens bekend dat Alain Weill van SFR nu topman wordt van de gehele SFR-groep en bovendien de rol van COO van Altice Media op zich neemt. Hoewel Weill volgens Bryan Garnier "uitzonderlijke prestaties" heeft geleverd als media-ondernemer, kan de aanstelling van Weill als CEO van SFR vragen doen rijzen over zijn beperkte ervaring in telecom, zeker in het licht van de uitdagende omstandigheden binnen de Franse telecomactiviteiten. Het aandeel Altice koerste vrijdagochtend 0,4 procent lager op 10,62 euro. 

Bron: ABM Financial News
 
Doorsturen »  Reageer »  
 

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Data Recovery Nederland haalt voor klant 115 bitcoins terug
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Maandagmorgen staat alles op z’n kop! is een no-nonsense managementboek dat je helpt concrete stappen te zetten om je marktkracht te vergroten. Een verademing na al die hypes over Agile, Scrum en Holacracy. Een down-to-earth boek waarmee je als ondernemer bereikt wat je wilt bereiken. Want het is niet zo moeilijk als de goeroes je willen laten geloven: ‘Het geheim zit in jouw besluit om maandagmorgen direct aan de slag te gaan’.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Doc data 1.78  87.4 %
Altice 10.44  10.5 %
Value8 5.44  5 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Groothandels 49.3  -3.3 %
Brill kon 34.6  -1.7 %
Meer beurs