Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Brisk Index
9 november 2017

Beursblik: kasstroom meevaller bij Aperam

(ABM FN-Dow Jones) De kwartaalresultaten van Aperam waren grofweg in lijn met de verwachtingen. Dit stelden analisten van UBS donderdag. De sterke kasstroom van 50 miljoen dollar zorgde ervoor dat de nettowinst daalde tot 116 miljoen dollar. "Aperam is op weg om schuldenvrij te zijn", voegde UBS daaraan toe, die voor afgelopen kwartaal op een licht negatieve kasstroom had gerekend. De EBITDA lag met 125 miljoen dollar nipt onder de 126 miljoen dollar die analisten hadden voorzien. Daarbij wees UBS er wel op dat Aperam een last van 10 miljoen dollar nam. Voor het vierde kwartaal verwacht Aperam dat de EBITDA zal toenemen ten opzichte van het afgelopen kwartaal, terwijl de nettoschuld zal dalen. Aangezien analisten gemiddeld al rekenen op een stijging van de EBITDA met 22 procent, rekent UBS er op dat de consensus slechts minimaal zal worden verhoogd. UBS heeft een Neutraal advies op Aperam met een koersdoel van 46,50 euro. Donderdag daalde het aandeel 2,0 procent naar 45,52 euro.

Bron: ABM Financial News
 
Doorsturen »  Reageer »  
 

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
In 2011 lanceerde Eric Ries De Lean Startup, een revolutionair boek dat voor velen de nieuwe bijbel zou worden bij het starten of transformeren van bedrijven. Niet alleen werd zijn boek een wereldwijde bestseller, Ries reisde de wereld over om lezingen te geven en kleine en grote bedrijven te helpen met succesvol innoveren en groeien. Dit leverde hem nieuwe inzichten en oplossingen op van onschatbare waarde, die hij in 'De startup-methode' met ons deelt. Ries is verbonden aan de Harvard Business School en het gerenommeerde designbureau ideo.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
Nedap 50.2  2.9 %
TNT express 8.45  -9.5 %
USG people 17.2  -1.5 %
Corio 52.5  -1.1 %
Meer beurs