Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Brisk Index
9 november 2017

Beursblik: kasstroom meevaller bij Aperam

(ABM FN-Dow Jones) De kwartaalresultaten van Aperam waren grofweg in lijn met de verwachtingen. Dit stelden analisten van UBS donderdag. De sterke kasstroom van 50 miljoen dollar zorgde ervoor dat de nettowinst daalde tot 116 miljoen dollar. "Aperam is op weg om schuldenvrij te zijn", voegde UBS daaraan toe, die voor afgelopen kwartaal op een licht negatieve kasstroom had gerekend. De EBITDA lag met 125 miljoen dollar nipt onder de 126 miljoen dollar die analisten hadden voorzien. Daarbij wees UBS er wel op dat Aperam een last van 10 miljoen dollar nam. Voor het vierde kwartaal verwacht Aperam dat de EBITDA zal toenemen ten opzichte van het afgelopen kwartaal, terwijl de nettoschuld zal dalen. Aangezien analisten gemiddeld al rekenen op een stijging van de EBITDA met 22 procent, rekent UBS er op dat de consensus slechts minimaal zal worden verhoogd. UBS heeft een Neutraal advies op Aperam met een koersdoel van 46,50 euro. Donderdag daalde het aandeel 2,0 procent naar 45,52 euro.

Bron: ABM Financial News
 
Doorsturen »  Reageer »  

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Bescherm uw data - infographic over informatiebeveiliging
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
De veranderingen in de markt gaan almaar sneller en dieper, onder invloed van voortschrijdende digitalisering, complexer klantgedrag, nieuwe toetreders in het concurrentieveld en veranderende businessmodellen. De traditionele manieren van werken schieten steeds vaker tekort. Wie in de toekomst bestaansrecht wil hebben, moet daarom fundamenteel anders gaan denken. En daarvoor valt enorm veel te leren van succesvolle startups.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Brisk-index: 239.21 -4.26 %
Stijgers Dalers
Nutreco 47  3.9 %
Arcadis 19.45  3.6 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Altice 8.18  -4 %
Advanced met 38.69  -1.9 %
Meer beurs