Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Brisk Index
7 november 2017

Beursblik: NIBC verhoogt koersdoel ASMI

(ABM FN-Dow Jones) NIBC heeft dinsdag het koersdoel voor ASM International verhoogd van 55,00 naar 67,00 euro en handhaafde het advies op Accumuleren. Analist Edwin de Jong noemde de verlaging van het belang in ASM Pacific Technology tot onder de 30 procent een verrassing. Daarmee is de gifpil verdwenen en hebben aandeelhouders zicht op een teruggave van meer dan 7,50 euro per aandeel. Daarnaast wees De Jong ook op het lagere risicoprofiel van ASMI, dat inmiddels twee snelgroeiende nieuwe applicaties in de markt heeft. "We worden positiever over het aandeel", schreef de analist dan ook. De cijfers over het derde kwartaal noemde NIBC overigens "gemengd". Toch stelde De Jong zijn taxaties voor 2018 opwaarts bij, deels vanwege de betere marktomstandigheden. Het aandeel ASM International sloot maandag 1,6 procent lager op 61,00 euro. Vorige week won ASMI evenwel nog bijna 10 procent.

Bron: ABM Financial News
 
Doorsturen »  Reageer »  

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Bescherm uw data - infographic over informatiebeveiliging
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
De veranderingen in de markt gaan almaar sneller en dieper, onder invloed van voortschrijdende digitalisering, complexer klantgedrag, nieuwe toetreders in het concurrentieveld en veranderende businessmodellen. De traditionele manieren van werken schieten steeds vaker tekort. Wie in de toekomst bestaansrecht wil hebben, moet daarom fundamenteel anders gaan denken. En daarvoor valt enorm veel te leren van succesvolle startups.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Brisk-index: 246.63 -1.29 %
Stijgers Dalers
Arcadis 19.72  5.1 %
Oci 20.03  5 %
Nutreco 47  3.9 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Doc data 0.42  -6.7 %
Altice 8.29  -2.7 %
Meer beurs