Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Brisk Index
7 november 2017

Beursblik: NIBC verhoogt koersdoel ASMI

(ABM FN-Dow Jones) NIBC heeft dinsdag het koersdoel voor ASM International verhoogd van 55,00 naar 67,00 euro en handhaafde het advies op Accumuleren. Analist Edwin de Jong noemde de verlaging van het belang in ASM Pacific Technology tot onder de 30 procent een verrassing. Daarmee is de gifpil verdwenen en hebben aandeelhouders zicht op een teruggave van meer dan 7,50 euro per aandeel. Daarnaast wees De Jong ook op het lagere risicoprofiel van ASMI, dat inmiddels twee snelgroeiende nieuwe applicaties in de markt heeft. "We worden positiever over het aandeel", schreef de analist dan ook. De cijfers over het derde kwartaal noemde NIBC overigens "gemengd". Toch stelde De Jong zijn taxaties voor 2018 opwaarts bij, deels vanwege de betere marktomstandigheden. Het aandeel ASM International sloot maandag 1,6 procent lager op 61,00 euro. Vorige week won ASMI evenwel nog bijna 10 procent.

Bron: ABM Financial News
 
Doorsturen »  Reageer »  
 

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
In 2011 lanceerde Eric Ries De Lean Startup, een revolutionair boek dat voor velen de nieuwe bijbel zou worden bij het starten of transformeren van bedrijven. Niet alleen werd zijn boek een wereldwijde bestseller, Ries reisde de wereld over om lezingen te geven en kleine en grote bedrijven te helpen met succesvol innoveren en groeien. Dit leverde hem nieuwe inzichten en oplossingen op van onschatbare waarde, die hij in 'De startup-methode' met ons deelt. Ries is verbonden aan de Harvard Business School en het gerenommeerde designbureau ideo.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
Nedap 50.2  2.9 %
TNT express 8.45  -9.5 %
USG people 17.2  -1.5 %
Corio 52.5  -1.1 %
Meer beurs