Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Brisk Index
6 november 2017

Altice en TF1 begraven strijdbijl

(ABM FN-Dow Jones) Het Franse telecombedrijf Altice-SFR, onderdeel van Altice, en het Franse televisiestation TF1 hebben de strijdbijl begraven en gaan samenwerken op het gebied van advertentie-inkomsten. Dat maakte TF1 maandag bekend. De lopende juridische procedures worden geschrapt en abonnees van Altice-SFR kunnen vanaf dinsdag weer gebruikmaken van de terugkijkdienst MyTF1.  Als onderdeel van de deal gaat Altice-SFR het product TF1 Premium aanbieden, met extra opties om programma's terug te kijken en exclusieve rechten op nieuwe TF1-programma's vanaf begin volgend jaar.  In juli liet TF1 zijn kanalen schrappen uit het aanbod van SDR, na een dispuut over distributierechten. De Franse televisiezender, die onder controle staat van het beursgenoteerde concern Bouygues, wilde dat telecom- en kabelexploitanten gaan betalen voor de distributie van haar televisiekanalen, waaronder het publieke kanaal TF1, dat de meest bekeken Franse televisiezender is.  Ook de terugkijkdienst MyTF1 was niet meer toegankelijk voor de 6 miljoen kabelabbonees van SFR.

Bron: ABM Financial News
 
Doorsturen »  Reageer »  

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Bescherm uw data - infographic over informatiebeveiliging
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
De veranderingen in de markt gaan almaar sneller en dieper, onder invloed van voortschrijdende digitalisering, complexer klantgedrag, nieuwe toetreders in het concurrentieveld en veranderende businessmodellen. De traditionele manieren van werken schieten steeds vaker tekort. Wie in de toekomst bestaansrecht wil hebben, moet daarom fundamenteel anders gaan denken. En daarvoor valt enorm veel te leren van succesvolle startups.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Brisk-index: 249.74 -0.14 %
Stijgers Dalers
Altice 8.65  6.8 %
Yatra 5.4  6.3 %
Nutreco 47  3.9 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Brill kon 34.51  -2.8 %
Nn group 35.13  -1.9 %
Meer beurs