Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Brisk Index
6 november 2017

Beursblik: logische deal Altice met Sprint

(ABM FN-Dow Jones) Altice heeft in Amerika een logische deal gesloten met Sprint om elkaars netwerk te gebruiken. Dit stelde analist Thomas Courdy van Bryan Garnier maandag. Door deze samenwerking hoeft Altice minder te investeren, aldus Courdy, en kan Altice USA de beschikbare middelen blijven inzetten voor het doen van nieuwe overnames in de kabelmarkt. Minpunt is wel, zo benadrukte de analist, dat het een zogenoemde MVNO-deal betreft die de nodige tijd zal kosten alvorens deze operationeel is. "We denken dat de lancering in de tweede helft van 2018 kan plaatsvinden", aldus Courcy. Gebruikelijk is dat dergelijke deals binnen drie jaar het break-even-punt hebben bereikt. Doordat Altice al een grote groep abonnees heeft denkt Bryan Garnier dat het de kabelaar moet lukken vrij eenvoudig de nieuwe dienst te kunnen uitrollen. Altice blijft volgens het beurshuis koopwaardig. Het koersdoel is onder herziening. Het aandeel steeg maandag 1,5 procent, nadat het afgelopen vrijdag nog bijna 23 procent inleverde na slecht ontvangen kwartaalcijfers.

Bron: ABM Financial News
 
Doorsturen »  Reageer »  

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Bescherm uw data - infographic over informatiebeveiliging
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
De veranderingen in de markt gaan almaar sneller en dieper, onder invloed van voortschrijdende digitalisering, complexer klantgedrag, nieuwe toetreders in het concurrentieveld en veranderende businessmodellen. De traditionele manieren van werken schieten steeds vaker tekort. Wie in de toekomst bestaansrecht wil hebben, moet daarom fundamenteel anders gaan denken. En daarvoor valt enorm veel te leren van succesvolle startups.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Brisk-index: 186.61 -0.43 %
Stijgers Dalers
Nedap 41.27  5.1 %
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
Altice 8.1  -12.1 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Air france - 10.98  -4 %
Meer beurs