Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Brisk Index
6 november 2017

Beursblik: logische deal Altice met Sprint

(ABM FN-Dow Jones) Altice heeft in Amerika een logische deal gesloten met Sprint om elkaars netwerk te gebruiken. Dit stelde analist Thomas Courdy van Bryan Garnier maandag. Door deze samenwerking hoeft Altice minder te investeren, aldus Courdy, en kan Altice USA de beschikbare middelen blijven inzetten voor het doen van nieuwe overnames in de kabelmarkt. Minpunt is wel, zo benadrukte de analist, dat het een zogenoemde MVNO-deal betreft die de nodige tijd zal kosten alvorens deze operationeel is. "We denken dat de lancering in de tweede helft van 2018 kan plaatsvinden", aldus Courcy. Gebruikelijk is dat dergelijke deals binnen drie jaar het break-even-punt hebben bereikt. Doordat Altice al een grote groep abonnees heeft denkt Bryan Garnier dat het de kabelaar moet lukken vrij eenvoudig de nieuwe dienst te kunnen uitrollen. Altice blijft volgens het beurshuis koopwaardig. Het koersdoel is onder herziening. Het aandeel steeg maandag 1,5 procent, nadat het afgelopen vrijdag nog bijna 23 procent inleverde na slecht ontvangen kwartaalcijfers.

Bron: ABM Financial News
 
Doorsturen »  Reageer »  
 

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Data Recovery Nederland haalt voor klant 115 bitcoins terug
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Maandagmorgen staat alles op z’n kop! is een no-nonsense managementboek dat je helpt concrete stappen te zetten om je marktkracht te vergroten. Een verademing na al die hypes over Agile, Scrum en Holacracy. Een down-to-earth boek waarmee je als ondernemer bereikt wat je wilt bereiken. Want het is niet zo moeilijk als de goeroes je willen laten geloven: ‘Het geheim zit in jouw besluit om maandagmorgen direct aan de slag te gaan’.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Doc data 1.78  87.4 %
Altice 10.44  10.5 %
Value8 5.44  5 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Groothandels 49.3  -3.3 %
Brill kon 34.6  -1.7 %
Meer beurs