Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Brisk Index
6 november 2017

Beursblik: Berenberg verhoogt koersdoel ASMI

(ABM FN-Dow Jones) Berenberg heeft maandag het koersdoel voor ASM International verhoogd van 61,00 naar 69,00 euro en handhaafde het koopadvies. Analist Tammy Qiu meent dat de frontend activiteiten van ASMI hoger gewaardeerd zouden moeten worden, nu het belang in ASM Pacific Technology is teruggebracht. Met een groeipotentie van 20 procent zouden deze activiteiten tegen een premie moeten worden gewaardeerd in vergelijking tot sectorgenoten. Vorige week verkocht ASMI een belang van 9 procent in ASM PT, waardoor het belang daalde van 34 naar 25 procent. Qiu sprak van een positieve ontwikkeling, mede ook omdat de opbrengst wordt gebruikt voor het belonen van aandeelhouders. ASM PT groeit beduidend trager dan ASMI, benadrukte de analist nog, en er is onder beleggers vrees over de vooruitzichten van ASM PT.

Bron: ABM Financial News
 
Doorsturen »  Reageer »  

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Bescherm uw data - infographic over informatiebeveiliging
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
De veranderingen in de markt gaan almaar sneller en dieper, onder invloed van voortschrijdende digitalisering, complexer klantgedrag, nieuwe toetreders in het concurrentieveld en veranderende businessmodellen. De traditionele manieren van werken schieten steeds vaker tekort. Wie in de toekomst bestaansrecht wil hebben, moet daarom fundamenteel anders gaan denken. En daarvoor valt enorm veel te leren van succesvolle startups.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Brisk-index: 246.63 -1.29 %
Stijgers Dalers
Arcadis 19.72  5.1 %
Oci 20.03  5 %
Nutreco 47  3.9 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Doc data 0.42  -6.7 %
Altice 8.29  -2.7 %
Meer beurs