Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Brisk Index
6 november 2017

Beursblik: Berenberg verhoogt koersdoel ASMI

(ABM FN-Dow Jones) Berenberg heeft maandag het koersdoel voor ASM International verhoogd van 61,00 naar 69,00 euro en handhaafde het koopadvies. Analist Tammy Qiu meent dat de frontend activiteiten van ASMI hoger gewaardeerd zouden moeten worden, nu het belang in ASM Pacific Technology is teruggebracht. Met een groeipotentie van 20 procent zouden deze activiteiten tegen een premie moeten worden gewaardeerd in vergelijking tot sectorgenoten. Vorige week verkocht ASMI een belang van 9 procent in ASM PT, waardoor het belang daalde van 34 naar 25 procent. Qiu sprak van een positieve ontwikkeling, mede ook omdat de opbrengst wordt gebruikt voor het belonen van aandeelhouders. ASM PT groeit beduidend trager dan ASMI, benadrukte de analist nog, en er is onder beleggers vrees over de vooruitzichten van ASM PT.

Bron: ABM Financial News
 
Doorsturen »  Reageer »  
 

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
In 2011 lanceerde Eric Ries De Lean Startup, een revolutionair boek dat voor velen de nieuwe bijbel zou worden bij het starten of transformeren van bedrijven. Niet alleen werd zijn boek een wereldwijde bestseller, Ries reisde de wereld over om lezingen te geven en kleine en grote bedrijven te helpen met succesvol innoveren en groeien. Dit leverde hem nieuwe inzichten en oplossingen op van onschatbare waarde, die hij in 'De startup-methode' met ons deelt. Ries is verbonden aan de Harvard Business School en het gerenommeerde designbureau ideo.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
Nedap 50.2  2.9 %
TNT express 8.45  -9.5 %
USG people 17.2  -1.5 %
Corio 52.5  -1.1 %
Meer beurs