Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Brisk Index
3 november 2017

Beursblik: instroom bij Van Lanschot Kempen lijkt te versnellen

(ABM FN-Dow Jones) De instroom van belegd vermogen bij Van Lanschot Kempen lijkt te versnellen en een nieuw kantoor in Parijs wijst op Europese groeiambities voor de vermogensbeheertak. Dit stelde ING vrijdag. Na de entree in het Verenigd Koninkrijk en nu in Parijs zou ING niet verbaasd zijn als Van Lanschot Kempen meer Europese groei-ambities zou hebben voor zijn vermogensbeheertak. De trading update van de private bank wees verder op een schoon positief resultaat in het derde kwartaal, zonder bijzondere posten, volgens ING. ING heeft een koopadvies en koersdoel van 29,00 euro. Het aandeel Van Lanschot noteerde vrijdag nagenoeg ongewijzigd op 25,82 euro.

Bron: ABM Financial News
 
Doorsturen »  Reageer »  
 

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
In 2011 lanceerde Eric Ries De Lean Startup, een revolutionair boek dat voor velen de nieuwe bijbel zou worden bij het starten of transformeren van bedrijven. Niet alleen werd zijn boek een wereldwijde bestseller, Ries reisde de wereld over om lezingen te geven en kleine en grote bedrijven te helpen met succesvol innoveren en groeien. Dit leverde hem nieuwe inzichten en oplossingen op van onschatbare waarde, die hij in 'De startup-methode' met ons deelt. Ries is verbonden aan de Harvard Business School en het gerenommeerde designbureau ideo.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
Nedap 50.2  2.9 %
TNT express 8.45  -9.5 %
USG people 17.2  -1.5 %
Corio 52.5  -1.1 %
Meer beurs