Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Brisk Index
3 november 2017

Beursblik: instroom bij Van Lanschot Kempen lijkt te versnellen

(ABM FN-Dow Jones) De instroom van belegd vermogen bij Van Lanschot Kempen lijkt te versnellen en een nieuw kantoor in Parijs wijst op Europese groeiambities voor de vermogensbeheertak. Dit stelde ING vrijdag. Na de entree in het Verenigd Koninkrijk en nu in Parijs zou ING niet verbaasd zijn als Van Lanschot Kempen meer Europese groei-ambities zou hebben voor zijn vermogensbeheertak. De trading update van de private bank wees verder op een schoon positief resultaat in het derde kwartaal, zonder bijzondere posten, volgens ING. ING heeft een koopadvies en koersdoel van 29,00 euro. Het aandeel Van Lanschot noteerde vrijdag nagenoeg ongewijzigd op 25,82 euro.

Bron: ABM Financial News
 
Doorsturen »  Reageer »  

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Bescherm uw data - infographic over informatiebeveiliging
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
De veranderingen in de markt gaan almaar sneller en dieper, onder invloed van voortschrijdende digitalisering, complexer klantgedrag, nieuwe toetreders in het concurrentieveld en veranderende businessmodellen. De traditionele manieren van werken schieten steeds vaker tekort. Wie in de toekomst bestaansrecht wil hebben, moet daarom fundamenteel anders gaan denken. En daarvoor valt enorm veel te leren van succesvolle startups.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Brisk-index: 246.63 -1.29 %
Stijgers Dalers
Arcadis 19.72  5.1 %
Oci 20.03  5 %
Nutreco 47  3.9 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Doc data 0.42  -6.7 %
Altice 8.29  -2.7 %
Meer beurs