Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Brisk Index
3 november 2017

Beursblik: tegenvallende cijfers Altice

(ABM FN-Dow Jones) Altice heeft in het derde kwartaal tegenvallend gepresteerd. Dit stelden analisten van Byran Garnier vrijdag in reactie op de kwartaalcijfers van de Franse kabelaar. Volgens de analisten zorgen de Verenigde Staten weliswaar voor groei, maar lijkt het bedrijf verder verwijderd van een ommekeer in Frankrijk dan in de eerste helft van dit jaar. Ook de omzet in Portugal viel tegen, aldus Bryan Garnier. Het aangepaste bedrijfsresultaat zal volgens Altice in 2017 aan de onderkant van de eerder afgegeven verwachting van een hoog enkelcijferige groei uitkomen, zo merkten de analisten bovendien op. Gezien de recente koersbewegingen van het aandeel Altice en de goede vooruitzichten in de Verenigde Staten blijft Bryan Garnier vasthouden aan het koopadvies op de Franse kabelaar, maar wil aan de hand van een conference call met de onderneming het koersdoel bepalen. Op een groen Damrak koerste het aandeel Altice vrijdagochtend 7,3 procent lager op 14,98 euro.

Bron: ABM Financial News
 
Doorsturen »  Reageer »  
 

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
In 2011 lanceerde Eric Ries De Lean Startup, een revolutionair boek dat voor velen de nieuwe bijbel zou worden bij het starten of transformeren van bedrijven. Niet alleen werd zijn boek een wereldwijde bestseller, Ries reisde de wereld over om lezingen te geven en kleine en grote bedrijven te helpen met succesvol innoveren en groeien. Dit leverde hem nieuwe inzichten en oplossingen op van onschatbare waarde, die hij in 'De startup-methode' met ons deelt. Ries is verbonden aan de Harvard Business School en het gerenommeerde designbureau ideo.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
Nedap 50.2  2.9 %
TNT express 8.45  -9.5 %
USG people 17.2  -1.5 %
Corio 52.5  -1.1 %
Meer beurs