Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Brisk Index
3 november 2017

Beursblik: tegenvallende cijfers Altice

(ABM FN-Dow Jones) Altice heeft in het derde kwartaal tegenvallend gepresteerd. Dit stelden analisten van Byran Garnier vrijdag in reactie op de kwartaalcijfers van de Franse kabelaar. Volgens de analisten zorgen de Verenigde Staten weliswaar voor groei, maar lijkt het bedrijf verder verwijderd van een ommekeer in Frankrijk dan in de eerste helft van dit jaar. Ook de omzet in Portugal viel tegen, aldus Bryan Garnier. Het aangepaste bedrijfsresultaat zal volgens Altice in 2017 aan de onderkant van de eerder afgegeven verwachting van een hoog enkelcijferige groei uitkomen, zo merkten de analisten bovendien op. Gezien de recente koersbewegingen van het aandeel Altice en de goede vooruitzichten in de Verenigde Staten blijft Bryan Garnier vasthouden aan het koopadvies op de Franse kabelaar, maar wil aan de hand van een conference call met de onderneming het koersdoel bepalen. Op een groen Damrak koerste het aandeel Altice vrijdagochtend 7,3 procent lager op 14,98 euro.

Bron: ABM Financial News
 
Doorsturen »  Reageer »  

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Bescherm uw data - infographic over informatiebeveiliging
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
De veranderingen in de markt gaan almaar sneller en dieper, onder invloed van voortschrijdende digitalisering, complexer klantgedrag, nieuwe toetreders in het concurrentieveld en veranderende businessmodellen. De traditionele manieren van werken schieten steeds vaker tekort. Wie in de toekomst bestaansrecht wil hebben, moet daarom fundamenteel anders gaan denken. En daarvoor valt enorm veel te leren van succesvolle startups.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Brisk-index: 186.61 -0.43 %
Stijgers Dalers
Nedap 41.27  5.1 %
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
Altice 8.1  -12.1 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Air france - 10.98  -4 %
Meer beurs