Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Brisk Index
3 november 2017

Beursblik: tegenvallende cijfers Altice

(ABM FN-Dow Jones) Altice heeft in het derde kwartaal tegenvallend gepresteerd. Dit stelden analisten van Byran Garnier vrijdag in reactie op de kwartaalcijfers van de Franse kabelaar. Volgens de analisten zorgen de Verenigde Staten weliswaar voor groei, maar lijkt het bedrijf verder verwijderd van een ommekeer in Frankrijk dan in de eerste helft van dit jaar. Ook de omzet in Portugal viel tegen, aldus Bryan Garnier. Het aangepaste bedrijfsresultaat zal volgens Altice in 2017 aan de onderkant van de eerder afgegeven verwachting van een hoog enkelcijferige groei uitkomen, zo merkten de analisten bovendien op. Gezien de recente koersbewegingen van het aandeel Altice en de goede vooruitzichten in de Verenigde Staten blijft Bryan Garnier vasthouden aan het koopadvies op de Franse kabelaar, maar wil aan de hand van een conference call met de onderneming het koersdoel bepalen. Op een groen Damrak koerste het aandeel Altice vrijdagochtend 7,3 procent lager op 14,98 euro.

Bron: ABM Financial News
 
Doorsturen »  Reageer »  
 

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Data Recovery Nederland haalt voor klant 115 bitcoins terug
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Maandagmorgen staat alles op z’n kop! is een no-nonsense managementboek dat je helpt concrete stappen te zetten om je marktkracht te vergroten. Een verademing na al die hypes over Agile, Scrum en Holacracy. Een down-to-earth boek waarmee je als ondernemer bereikt wat je wilt bereiken. Want het is niet zo moeilijk als de goeroes je willen laten geloven: ‘Het geheim zit in jouw besluit om maandagmorgen direct aan de slag te gaan’.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Doc data 1.78  87.4 %
Altice 10.44  10.5 %
Value8 5.44  5 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Groothandels 49.3  -3.3 %
Brill kon 34.6  -1.7 %
Meer beurs