Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Brisk Index
3 november 2017

Beursblik: nette resultaten Brunel

(ABM FN-Dow Jones) Brunel International heeft in het derde kwartaal nette resultaten geboekt, na een lange reeks van teleurstellende kwartalen. Dit stelde analist David Vagman van KBC Securities vrijdag, die denkt dat de ommekeer voor de specialistische detacheerder er is. De omzet van 194,5 miljoen euro was een procent minder dan waarop Vagman vooraf rekende. Dit kwam omdat Global en Duitsland het iets slechter hebben gedaan dan waarop de analist mikte. De brutomarge viel met 23,8 procent evenwel iets hoger uit dan de 23,5 procent waarop Vagman rekende. Ook pakten de kosten wat gunstiger uit dan voorzien. "Duidelijk een betere kostencontrole", concludeerde de analist. De EBIT lag met 7,0 miljoen euro beduidend hoger dan de 6,2 miljoen euro die KBC Securities taxeerde. Brunel herhaalde voor dit jaar een EBIT van tenminste 15 miljoen euro te voorzien. Vagman mikt op 18 miljoen euro. KBC Securities heeft een Accumuleren advies op Brunel met een koersdoel van 14,50 euro.

Bron: ABM Financial News
 
Doorsturen »  Reageer »  

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Bescherm uw data - infographic over informatiebeveiliging
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
De veranderingen in de markt gaan almaar sneller en dieper, onder invloed van voortschrijdende digitalisering, complexer klantgedrag, nieuwe toetreders in het concurrentieveld en veranderende businessmodellen. De traditionele manieren van werken schieten steeds vaker tekort. Wie in de toekomst bestaansrecht wil hebben, moet daarom fundamenteel anders gaan denken. En daarvoor valt enorm veel te leren van succesvolle startups.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Brisk-index: 186.61 -0.43 %
Stijgers Dalers
Nedap 41.27  5.1 %
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
Altice 8.1  -12.1 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Air france - 10.98  -4 %
Meer beurs