Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Brisk Index
3 november 2017

Beursblik: nette resultaten Brunel

(ABM FN-Dow Jones) Brunel International heeft in het derde kwartaal nette resultaten geboekt, na een lange reeks van teleurstellende kwartalen. Dit stelde analist David Vagman van KBC Securities vrijdag, die denkt dat de ommekeer voor de specialistische detacheerder er is. De omzet van 194,5 miljoen euro was een procent minder dan waarop Vagman vooraf rekende. Dit kwam omdat Global en Duitsland het iets slechter hebben gedaan dan waarop de analist mikte. De brutomarge viel met 23,8 procent evenwel iets hoger uit dan de 23,5 procent waarop Vagman rekende. Ook pakten de kosten wat gunstiger uit dan voorzien. "Duidelijk een betere kostencontrole", concludeerde de analist. De EBIT lag met 7,0 miljoen euro beduidend hoger dan de 6,2 miljoen euro die KBC Securities taxeerde. Brunel herhaalde voor dit jaar een EBIT van tenminste 15 miljoen euro te voorzien. Vagman mikt op 18 miljoen euro. KBC Securities heeft een Accumuleren advies op Brunel met een koersdoel van 14,50 euro.

Bron: ABM Financial News
 
Doorsturen »  Reageer »  
 

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
In 2011 lanceerde Eric Ries De Lean Startup, een revolutionair boek dat voor velen de nieuwe bijbel zou worden bij het starten of transformeren van bedrijven. Niet alleen werd zijn boek een wereldwijde bestseller, Ries reisde de wereld over om lezingen te geven en kleine en grote bedrijven te helpen met succesvol innoveren en groeien. Dit leverde hem nieuwe inzichten en oplossingen op van onschatbare waarde, die hij in 'De startup-methode' met ons deelt. Ries is verbonden aan de Harvard Business School en het gerenommeerde designbureau ideo.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
Nedap 50.2  2.9 %
TNT express 8.45  -9.5 %
USG people 17.2  -1.5 %
Corio 52.5  -1.1 %
Meer beurs