Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Brisk Index
3 november 2017

Beursblik: resultaten Altice in lijn met verwachting

(ABM FN-Dow Jones) Altice heeft in het derde kwartaal van dit jaar op omzetvlak conform de verwachting van Deutsche Bank gepresteerd, al viel het bedrijfsresultaat (EBITDA) lager uit, waarop Altice de verwachtingen licht neerwaarts bijstelde. Dit schreven analisten van Deutsche Bank in reactie op de kwartaalcijfers van de Franse kabelaar met een notering aan het Damrak. Deutsche Bank merkte op dat de pro-forma omzet van Altice conform hun verwachting uitkwam, maar wel 1,8 procent lager was dan waar de bedrijfsconsensus rekening mee hield. Het bedrijfsresultaat (EBITDA) viel met 2.358 miljoen euro 1,5 procent lager uit dan Deutsche Bank had verwacht, vanwege hogere bedrijfskosten door onder meer het centraliseren van bepaalde activiteiten. Het aangepaste bedrijfsresultaat zal volgens Altice in 2017 aan de onderkant van de eerder afgegeven verwachting van een hoog enkelcijferige groei uitkomen. “De langzamere terugloop van het personeelsbestand werd niet verzacht door andere activiteiten, waar de commerciële druk nog steeds hoog is”, aldus de marktvorsers. Altice kocht sinds 28 augustus 307 miljoen euro aan eigen aandelen op, aldus Deutsche Bank, die ervan overtuigd is dat het opkoopprogramma na de cijfers over het vierde kwartaal wordt verlengd. Deutsche Bank handhaafde het koopadvies op Altice met een koersdoel van 22,50 euro. Het aandeel sloot donderdag 0,2 procent hoger op 16,16 euro.

Bron: ABM Financial News
 
Doorsturen »  Reageer »  
 

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Data Recovery Nederland haalt voor klant 115 bitcoins terug
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Maandagmorgen staat alles op z’n kop! is een no-nonsense managementboek dat je helpt concrete stappen te zetten om je marktkracht te vergroten. Een verademing na al die hypes over Agile, Scrum en Holacracy. Een down-to-earth boek waarmee je als ondernemer bereikt wat je wilt bereiken. Want het is niet zo moeilijk als de goeroes je willen laten geloven: ‘Het geheim zit in jouw besluit om maandagmorgen direct aan de slag te gaan’.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Doc data 1.78  87.4 %
Altice 10.44  10.5 %
Value8 5.44  5 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Groothandels 49.3  -3.3 %
Brill kon 34.6  -1.7 %
Meer beurs