Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Brisk Index
1 november 2017

Beursblik: Morgan Stanley verhoogt koersdoel ASMI

(ABM FN-Dow Jones) Morgan Stanley heeft woensdag het koersdoel voor ASM International verhoogd van 52,00 naar 55,00 euro met een onveranderd Gelijkgewogen advies. ASM International maakte dinsdagavond een gemengde set resultaten bekend, aldus de analisten van Morgan Stanley. De omzetoutlook voor het lopende vierde kwartaal is goed, maar daar stond margedruk door de introductie van nieuwe producten tegenover. De analisten verhoogden hun omzettaxaties voor zowel 2017 als 2018, maar de winstramingen bleven vrijwel onveranderd vanwege de hogere margedruk. Dit kan er ook toe leiden dat de consensus voor volgend jaar wat neerwaarts wordt bijgesteld, waarschuwde de zakenbank. Morgan Stanley blijft met ASMI aan de zijlijn. De analisten denken dat ASML meer kansen biedt. Op een groen Damrak koerste het aandeel ASM International woensdag 0,2 procent hoger op 57,66 euro.

Bron: ABM Financial News
 
Doorsturen »  Reageer »  
 

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
In 2011 lanceerde Eric Ries De Lean Startup, een revolutionair boek dat voor velen de nieuwe bijbel zou worden bij het starten of transformeren van bedrijven. Niet alleen werd zijn boek een wereldwijde bestseller, Ries reisde de wereld over om lezingen te geven en kleine en grote bedrijven te helpen met succesvol innoveren en groeien. Dit leverde hem nieuwe inzichten en oplossingen op van onschatbare waarde, die hij in 'De startup-methode' met ons deelt. Ries is verbonden aan de Harvard Business School en het gerenommeerde designbureau ideo.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
Nedap 50.2  2.9 %
TNT express 8.45  -9.5 %
USG people 17.2  -1.5 %
Corio 52.5  -1.1 %
Meer beurs