Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Brisk Index
1 november 2017

Beursblik: Morgan Stanley verhoogt koersdoel ASMI

(ABM FN-Dow Jones) Morgan Stanley heeft woensdag het koersdoel voor ASM International verhoogd van 52,00 naar 55,00 euro met een onveranderd Gelijkgewogen advies. ASM International maakte dinsdagavond een gemengde set resultaten bekend, aldus de analisten van Morgan Stanley. De omzetoutlook voor het lopende vierde kwartaal is goed, maar daar stond margedruk door de introductie van nieuwe producten tegenover. De analisten verhoogden hun omzettaxaties voor zowel 2017 als 2018, maar de winstramingen bleven vrijwel onveranderd vanwege de hogere margedruk. Dit kan er ook toe leiden dat de consensus voor volgend jaar wat neerwaarts wordt bijgesteld, waarschuwde de zakenbank. Morgan Stanley blijft met ASMI aan de zijlijn. De analisten denken dat ASML meer kansen biedt. Op een groen Damrak koerste het aandeel ASM International woensdag 0,2 procent hoger op 57,66 euro.

Bron: ABM Financial News
 
Doorsturen »  Reageer »  

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Bescherm uw data - infographic over informatiebeveiliging
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
De veranderingen in de markt gaan almaar sneller en dieper, onder invloed van voortschrijdende digitalisering, complexer klantgedrag, nieuwe toetreders in het concurrentieveld en veranderende businessmodellen. De traditionele manieren van werken schieten steeds vaker tekort. Wie in de toekomst bestaansrecht wil hebben, moet daarom fundamenteel anders gaan denken. En daarvoor valt enorm veel te leren van succesvolle startups.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Brisk-index: 249.65 -0.18 %
Stijgers Dalers
Yatra 5.4  6.3 %
Altice 8.59  6.1 %
Advanced met 39.25  3.9 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Brill kon 34.51  -2.8 %
Nn group 35.17  -1.8 %
Meer beurs