Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Brisk Index
31 oktober 2017

Beursblik: beloftes ASMI vermoedelijk gestand gedaan

(ABM FN-Dow Jones) ASM International heeft in het derde kwartaal naar verwachting van analisten voldaan aan de eigen outlook. Dit bleek uit een rondgang van ABM Financial News onder analisten. ASMI zei bij de halfjaarcijfers voor het derde kwartaal te mikken op een omzet van 170 miljoen tot 190 miljoen euro en een orderinstroom van 150 miljoen tot 170 miljoen euro. Daarmee zou de orderinstroom wel lager zijn dan in het tweede kwartaal, maar die was volgens ASMI ook "erg sterk" en met 150 miljoen tot 170 miljoen euro meent de toeleverancier dat er nog altijd sprake is van een "erg gezonde" instroom. In het tweede kwartaal wist ASMI de eigen verwachtingen licht te overtreffen. De orderinstroom voor ALD was vooral sterk bij 3D-NAND en bij foundry. Daarnaast ontving ASMI ook enkele orders voor Intrepid Epitaxy, zei CEO Chuck Del Prado in een toelichting. In de hele tweede jaarhelft denkt ASMI uit te komen op een omzet die hoger uitpakt dan de 346,5 miljoen euro in de eerste zes maanden. ASMI maakt dinsdag nabeurs de cijfers bekend. In aanloop hiernaartoe handelde het aandeel 0,3 procent hoger op 57,46 euro.

Bron: ABM Financial News
 
Doorsturen »  Reageer »  

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Bescherm uw data - infographic over informatiebeveiliging
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
De veranderingen in de markt gaan almaar sneller en dieper, onder invloed van voortschrijdende digitalisering, complexer klantgedrag, nieuwe toetreders in het concurrentieveld en veranderende businessmodellen. De traditionele manieren van werken schieten steeds vaker tekort. Wie in de toekomst bestaansrecht wil hebben, moet daarom fundamenteel anders gaan denken. En daarvoor valt enorm veel te leren van succesvolle startups.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Brisk-index: 237.75 -3.60 %
Stijgers Dalers
Doc data 0.44  4.8 %
Value8 5.27  4.6 %
Binck 4.25  3.9 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Altice 7.56  -8.8 %
Beter bed 14.36  -3.6 %
Meer beurs