Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Brisk Index
30 oktober 2017

Beursblik: consensus wijst op stabiele winst voor ArcelorMittal

(ABM FN-Dow Jones) ArcelorMittal heeft in het derde kwartaal van 2017 vermoedelijk een vergelijkbare winst geboekt als in dezelfde periode vorig jaar. Dit bleek maandag uit de door het staalbedrijf opgestelde consensus onder 20 analisten.  De consensus gaat uit van een bedrijfsresultaat (EBITDA) van 1.869 miljoen dollar. In het derde kwartaal van 2016 was dit 1.897 miljoen dollar.  In het tweede kwartaal van dit jaar behaalde ArcelorMittal een bedrijfsresultaat van 2.112 miljoen dollar. Het staalbedrijf gaf toen geen verwachting af voor het derde kwartaal. Wel zei topman Lakshmi Mittal dat zijn bedrijf op koers ligt om te voldoen aan de gestelde doelstellingen voor de komende jaren. ArcelorMittal maakt de kwartaalresultaten op vrijdag 10 november bekend. Op een licht hoger Damrak noteerde het aandeel maandag 0,9 procent hoger op 25,24 euro. 

Bron: ABM Financial News
 
Doorsturen »  Reageer »  

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Bescherm uw data - infographic over informatiebeveiliging
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
De veranderingen in de markt gaan almaar sneller en dieper, onder invloed van voortschrijdende digitalisering, complexer klantgedrag, nieuwe toetreders in het concurrentieveld en veranderende businessmodellen. De traditionele manieren van werken schieten steeds vaker tekort. Wie in de toekomst bestaansrecht wil hebben, moet daarom fundamenteel anders gaan denken. En daarvoor valt enorm veel te leren van succesvolle startups.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Brisk-index: 186.61 -0.43 %
Stijgers Dalers
Nedap 41.27  5.1 %
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
Altice 8.1  -12.1 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Air france - 10.98  -4 %
Meer beurs