Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Brisk Index
20 oktober 2017

Beursblik: KBC Securities verhoogt koersdoel Sligro

(ABM FN-Dow Jones) KBC Securities heeft vrijdag het koersdoel voor Sligro verhoogd van 36,00 naar 40,50 euro bij een ongewijzigd Accumuleren advies.  Analist Alan Vandenberghe verhoogt zijn koersdoel ondanks dat de trading update over het derde kwartaal van een dag eerder volgens hem aan de zwakke kant was. Daarom heeft de marktvorser zijn verwachting voor de nettowinst in 2017 verlaagd van 82 miljoen naar 73 miljoen euro. De omzetverwachting is met 2,5 procent naar beneden.  De reden voor de koersdoelverhoging is de recente deal van Sligro met Heineken. Sligro heeft de groothandelsactiviteiten van de brouwer overgenomen. De verwachting is dat Sligro in het vierde kwartaal met de integratie zal beginnen. Ook is Vandenberghe positiever geworden over het onderdeel Foodservice van Sligro die volgens hem meer waard is geworden.  Het aandeel Sligro noteerde vrijdag op een groen Damrak 1,0 procent lager op 39,20 euro. 

Bron: ABM Financial News
 
Doorsturen »  Reageer »  
 

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Data Recovery Nederland haalt voor klant 115 bitcoins terug
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Maandagmorgen staat alles op z’n kop! is een no-nonsense managementboek dat je helpt concrete stappen te zetten om je marktkracht te vergroten. Een verademing na al die hypes over Agile, Scrum en Holacracy. Een down-to-earth boek waarmee je als ondernemer bereikt wat je wilt bereiken. Want het is niet zo moeilijk als de goeroes je willen laten geloven: ‘Het geheim zit in jouw besluit om maandagmorgen direct aan de slag te gaan’.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Doc data 1.78  87.4 %
Altice 10.44  10.5 %
Value8 5.44  5 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Groothandels 49.3  -3.3 %
Brill kon 34.6  -1.7 %
Meer beurs