Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Brisk Index
20 oktober 2017

Beursblik: KBC Securities verhoogt koersdoel Sligro

(ABM FN-Dow Jones) KBC Securities heeft vrijdag het koersdoel voor Sligro verhoogd van 36,00 naar 40,50 euro bij een ongewijzigd Accumuleren advies.  Analist Alan Vandenberghe verhoogt zijn koersdoel ondanks dat de trading update over het derde kwartaal van een dag eerder volgens hem aan de zwakke kant was. Daarom heeft de marktvorser zijn verwachting voor de nettowinst in 2017 verlaagd van 82 miljoen naar 73 miljoen euro. De omzetverwachting is met 2,5 procent naar beneden.  De reden voor de koersdoelverhoging is de recente deal van Sligro met Heineken. Sligro heeft de groothandelsactiviteiten van de brouwer overgenomen. De verwachting is dat Sligro in het vierde kwartaal met de integratie zal beginnen. Ook is Vandenberghe positiever geworden over het onderdeel Foodservice van Sligro die volgens hem meer waard is geworden.  Het aandeel Sligro noteerde vrijdag op een groen Damrak 1,0 procent lager op 39,20 euro. 

Bron: ABM Financial News
 
Doorsturen »  Reageer »  

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Bescherm uw data - infographic over informatiebeveiliging
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
De veranderingen in de markt gaan almaar sneller en dieper, onder invloed van voortschrijdende digitalisering, complexer klantgedrag, nieuwe toetreders in het concurrentieveld en veranderende businessmodellen. De traditionele manieren van werken schieten steeds vaker tekort. Wie in de toekomst bestaansrecht wil hebben, moet daarom fundamenteel anders gaan denken. En daarvoor valt enorm veel te leren van succesvolle startups.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Brisk-index: 249.65 -0.18 %
Stijgers Dalers
Yatra 5.4  6.3 %
Altice 8.59  6.1 %
Advanced met 39.25  3.9 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Brill kon 34.51  -2.8 %
Nn group 35.17  -1.8 %
Meer beurs