Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Brisk Index
30 augustus 2017

Altice USA stelt hoofd technologie aan

(ABM FN-Dow Jones) Altice USA heeft Philippe Le May per direct aangesteld als Chief Technology Officer. Dit maakte de Franse kabelaar met een notering aan het Damrak donderdagavond bekend.  Ook werd Terry Cordova gepromoveerd tot vice-voorzitter van de divisie Business Development – Network & Technology Services.  Le May zal verantwoordelijk zijn voor onder meer de uitbreiding van de infrastructuur voor vezelnetwerken en de ontwikkelingen van nieuwe producten. Cordova zal helpen bij de invulling van de groeistrategie van Altice op het gebied van netwerk en technologie.  Het aandeel Altice USA koerste donderdagavond 0,6 procent hoger op 31,02 dollar. 

Bron: ABM Financial News
 
Doorsturen »  Reageer »  
 

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
In 2011 lanceerde Eric Ries De Lean Startup, een revolutionair boek dat voor velen de nieuwe bijbel zou worden bij het starten of transformeren van bedrijven. Niet alleen werd zijn boek een wereldwijde bestseller, Ries reisde de wereld over om lezingen te geven en kleine en grote bedrijven te helpen met succesvol innoveren en groeien. Dit leverde hem nieuwe inzichten en oplossingen op van onschatbare waarde, die hij in 'De startup-methode' met ons deelt. Ries is verbonden aan de Harvard Business School en het gerenommeerde designbureau ideo.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
Nedap 50.2  2.9 %
TNT express 8.45  -9.5 %
USG people 17.2  -1.5 %
Corio 52.5  -1.1 %
Meer beurs