Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Brisk Index
27 juli 2011

Beursblik: koersdoel ASMI door SNS neerwaarts bijgesteld

De verwachtingen voor ASMI zijn door SNS Securities naar beneden bijgesteld. In de tweede helft van 2011 presteert ASMPT minder goed en dit betekent dat SNS zijn verwachtingen bijstelt. Voor de Frontend activiteiten is dit overigens nauwelijks het geval. Analist Victor Bareno waarschuwt dat de negatieve trend niet meer dan 2 of 3 kwartalen aanhoudt, wat betekent dat er in 2012 al weer sprake is van een opleving. Bareno meent dat wanneer de orders voor ASMi teruglopen, het een goed moment is om het fonds te kopen. Reden dat de analist zijn Koopadvies herhaalt. Wel stelt Bareno het koersdoel voor het fonds naar beneden bij van 39 naar 36 euro.

Bron: ABM Financial News
 
Doorsturen »  Reageer »  
 

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Data Recovery Nederland haalt voor klant 115 bitcoins terug
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Maandagmorgen staat alles op z’n kop! is een no-nonsense managementboek dat je helpt concrete stappen te zetten om je marktkracht te vergroten. Een verademing na al die hypes over Agile, Scrum en Holacracy. Een down-to-earth boek waarmee je als ondernemer bereikt wat je wilt bereiken. Want het is niet zo moeilijk als de goeroes je willen laten geloven: ‘Het geheim zit in jouw besluit om maandagmorgen direct aan de slag te gaan’.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Doc data 1.78  87.4 %
Altice 10.44  10.5 %
Value8 5.44  5 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Groothandels 49.3  -3.3 %
Brill kon 34.6  -1.7 %
Meer beurs