Ondernemen met de beste ondersteuning

Beurs

Value8 neemt Beleggingsexpres over

11 maart 2015 - Value8 heeft beleggingsblad Beleggingsexpres overgenomen. Dit meldde het investeringsvehikel onder leiding van Peter Paul de Vries woensdag voorbeurs zonder financiële details vrij te geven. Value8 wil het blad "in eerste instantie" ongewijzigd voortzetten, om daarnaast wel te kijken hoe beter op de wensen van de abonnees en de Nederlandse beleggers in het algemeen kan worden ingespeeld. Verder meldde Value8 dat de voorgenomen benoemingen van enkele bestuurders van Value8 als nieuwe bestuurders van het Belgische Sucraf is uitgesteld. Dit mede in verband met de interesse van Groupe Bernaerts, een Belgische vastgoedonderneming met een portefeuille van circa 300 miljoen euro, om via Sucraf een beursnotering te verwerven. Value8 heeft Groupe Bernaerts inmiddels uitgenodigd om de mogelijkheden van een zogenoemde reverse listing te bespreken. Op 16 april 2015 zal Value8 de resultaten over 2014 publiceren. De jaarvergadering volgt op 11 juni 2015. Value8 sloot dinsdag 0,8 procent lager op 10,63 euro.

Bron: ABM Financial News

Doorsturen  |  1 reactie

Reacties

Bram

13-03-2015 10:36  |  

Hmm klinkt interessant, maar ik hoop dat het blad hierdoor wel onafhankelijk wordt, en niet teveel met Value8 op de propppen gaat komen in hun blad.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.