Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Brisk Index
25 juli 2011

Beursblik: koersdoelverhoging Sligro Food door ING

Een onverwachte stijging van de winst bij Foodservices heeft geleid tot een koersdoelverhoging voor Sligro Food Group door ING. Analisten van de bank verhoogden het koersdoel voor het fonds van 29 naar 32 euro en hielde vast aan hun koopadvies. John David Roeg en Jan Meijer constateerden tot hun tevredenheid dat Sligro niet alleen goed zijn kosten in de hand wist te houden, maar dat het ook de omzet wist te verhogen in een hoger tempo dan de Nederlandse markt groeit. De autonome omzetgroei van Foodservices bedroeg 4,4 procent, waar ING rekende op een stijging van 3,5 procent. Voor de tweede helft van dit jaar is de vergelijkingsbasis eenvoudiger, zo melden Roeg en Meijer. De analisten verhoogden hun verwachtingen ten aanzien van de winst per aandeel voor zowel 2011 als 2012 met 5 procent tot respectievelijk 2,00 en 2,23 euro.

Bron: ABM Financial News
 
Doorsturen »  Reageer »  
 

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Data Recovery Nederland haalt voor klant 115 bitcoins terug
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Maandagmorgen staat alles op z’n kop! is een no-nonsense managementboek dat je helpt concrete stappen te zetten om je marktkracht te vergroten. Een verademing na al die hypes over Agile, Scrum en Holacracy. Een down-to-earth boek waarmee je als ondernemer bereikt wat je wilt bereiken. Want het is niet zo moeilijk als de goeroes je willen laten geloven: ‘Het geheim zit in jouw besluit om maandagmorgen direct aan de slag te gaan’.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Doc data 1.78  87.4 %
Altice 10.44  10.5 %
Value8 5.44  5 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Groothandels 49.3  -3.3 %
Brill kon 34.6  -1.7 %
Meer beurs