Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Brisk Index
25 juli 2011

Beursblik: ING verlaagt koersdoel USG People

ING verlaagt het koersdoel voor USG People van 14 naar 13 euro en handhaaft het Hold advies. Analist Marc Zwartsenburg verlaagt zijn koersdoel om zijn taxatie in lijn te brengen met de historische koers-winstverhouding van de uitzender van 12,1. Zwartsenburg denkt dat de consensusverwachtingen voor 2011 en 2012 naar beneden moet. Hij verwacht dat de jaarcijfers voor 2011 aan de onderkant van de bandbreedte zullen uitkomen vanwege de lage visibility, onzekere macro-economische omstandigheden en het niet voltooide herstel van de Nederlandse uitzendmarkt. 2012 is zijn grote zorg omdat de consensusverwachting voor dat jaar 10 procent boven zijn eigen scenario ligt.

Bron: ABM Financial News
 
Doorsturen »  Reageer »  
 

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
In 2011 lanceerde Eric Ries De Lean Startup, een revolutionair boek dat voor velen de nieuwe bijbel zou worden bij het starten of transformeren van bedrijven. Niet alleen werd zijn boek een wereldwijde bestseller, Ries reisde de wereld over om lezingen te geven en kleine en grote bedrijven te helpen met succesvol innoveren en groeien. Dit leverde hem nieuwe inzichten en oplossingen op van onschatbare waarde, die hij in 'De startup-methode' met ons deelt. Ries is verbonden aan de Harvard Business School en het gerenommeerde designbureau ideo.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
Nedap 50.2  2.9 %
TNT express 8.45  -9.5 %
USG people 17.2  -1.5 %
Corio 52.5  -1.1 %
Meer beurs