Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Brisk Index
25 juli 2011

Beursblik: ING verlaagt koersdoel USG People

ING verlaagt het koersdoel voor USG People van 14 naar 13 euro en handhaaft het Hold advies. Analist Marc Zwartsenburg verlaagt zijn koersdoel om zijn taxatie in lijn te brengen met de historische koers-winstverhouding van de uitzender van 12,1. Zwartsenburg denkt dat de consensusverwachtingen voor 2011 en 2012 naar beneden moet. Hij verwacht dat de jaarcijfers voor 2011 aan de onderkant van de bandbreedte zullen uitkomen vanwege de lage visibility, onzekere macro-economische omstandigheden en het niet voltooide herstel van de Nederlandse uitzendmarkt. 2012 is zijn grote zorg omdat de consensusverwachting voor dat jaar 10 procent boven zijn eigen scenario ligt.

Bron: ABM Financial News
 
Doorsturen »  Reageer »  
 

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Bescherm uw data - infographic over informatiebeveiliging
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
De veranderingen in de markt gaan almaar sneller en dieper, onder invloed van voortschrijdende digitalisering, complexer klantgedrag, nieuwe toetreders in het concurrentieveld en veranderende businessmodellen. De traditionele manieren van werken schieten steeds vaker tekort. Wie in de toekomst bestaansrecht wil hebben, moet daarom fundamenteel anders gaan denken. En daarvoor valt enorm veel te leren van succesvolle startups.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Brisk-index: 246.63 -1.29 %
Stijgers Dalers
Arcadis 19.72  5.1 %
Oci 20.03  5 %
Nutreco 47  3.9 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Doc data 0.42  -6.7 %
Altice 8.29  -2.7 %
Meer beurs