Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Brisk Index
26 juli 2011

Beursblik: KBC Securities verlaagt advies en koersdoel ASMI

KBC Securities verlaagt het advies en koersdoel voor ASMI vanwege zwakkere groei in de tweede helft van het jaar. Analist Nico Melsens stelt dat er de afgelopen weken er meer tekenen zijn die wijzen op afvlakking in de halfgeleidersector, zoals de tegenvallende outlook van ASML en Novellus. Melsens denkt dat ook ASMI niet kan ontkomen aan de verzwakking in de tweede helft. Het is echter nog te vroeg om vast te stellen of het om een tijdelijke vertraging gaat of langer durende krimp in de sector. De analist verlaagt zijn advies van Buy naar Accumulate en het koersdoel van 39 naar 27 euro.

Bron: ABM Financial News
 
Doorsturen »  Reageer »  
 

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
In 2011 lanceerde Eric Ries De Lean Startup, een revolutionair boek dat voor velen de nieuwe bijbel zou worden bij het starten of transformeren van bedrijven. Niet alleen werd zijn boek een wereldwijde bestseller, Ries reisde de wereld over om lezingen te geven en kleine en grote bedrijven te helpen met succesvol innoveren en groeien. Dit leverde hem nieuwe inzichten en oplossingen op van onschatbare waarde, die hij in 'De startup-methode' met ons deelt. Ries is verbonden aan de Harvard Business School en het gerenommeerde designbureau ideo.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
Nedap 50.2  2.9 %
TNT express 8.45  -9.5 %
USG people 17.2  -1.5 %
Corio 52.5  -1.1 %
Meer beurs