Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Autonieuws
22 februari 2012

Nieuwe editie Bugatti Grand Sport heet Vitesse

Met de naamtoevoeging Vitesse benadrukt Bugatti de nieuwe speciale editie van hun Grand Sport. Alsof 1.001 paardenkrachten nog niet genoeg zijn geeft de Franse autobouwer de topless Veyron een piekvermogen van 1.200 pk mee.

Autokenners zullen meteen doorhebben dat de Bugatti Grand Sport Vitesse de beschikking heeft gekregen over de sterkere 8.0 liter W16 uit de Super Sport. Die variant levert 1.200 pk en 1.500 Nm dankzij grotere turbo’s en intercoolers. Meer vermeld en behoeft Bugatti ook niet te zeggen over het prestatiepotentieel van deze speciale Grand Sport. Met de krachtbron van ’s wereld snelste productieauto heeft de Vitesse geen uitleg meer nodig. Toch hopen we dat er tijdens de onthulling op de Autosalon van Genève wat meer informatie vrijkomt. Zijn prijs bijvoorbeeld. Het zal vast iets met een twee en zes nullen zijn.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Data Recovery Nederland haalt voor klant 115 bitcoins terug
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
Maandagmorgen staat alles op z’n kop! is een no-nonsense managementboek dat je helpt concrete stappen te zetten om je marktkracht te vergroten. Een verademing na al die hypes over Agile, Scrum en Holacracy. Een down-to-earth boek waarmee je als ondernemer bereikt wat je wilt bereiken. Want het is niet zo moeilijk als de goeroes je willen laten geloven: ‘Het geheim zit in jouw besluit om maandagmorgen direct aan de slag te gaan’.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Doc data 1.78  87.4 %
Altice 10.44  10.5 %
Value8 5.44  5 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Groothandels 49.3  -3.3 %
Brill kon 34.6  -1.7 %
Meer beurs