Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Eerste foto Lexus ES, opvolger van de GS

17 april 2018 - Lexus moet het al enige tijd zonder GS stellen. Maar diens opvolger komt eraan! Dit is het eerste beeld van de volledig nieuwe ES.

Lexus zal later deze maand op de autoshow van Beijing de gloednieuwe ES voorstellen. En die zal ook in Europa worden gevoerd, als opvolger van de GS. Aan de andere kant van de grote plas kennen ze Lexus ES al veel langer als veredelde Toyota Camry, de bestverkochte personenauto van de Verenigde Staten. In dat opzicht is het niet zo verwonderlijk dat de ES de meeste gewilde Lexus in Amerika is.

Veelbelovende, kleinere LS
Feitelijk gaat de Lexus ES al z'n zesde generatie in. Wat er precies aan is vernieuwd en verbeterd horen we later deze maand vanuit de Chinese hoofdstad. Visueel doet de nieuwe ES in elk geval sterk denken aan de LS, Lexus' absolute vlaggenschip die onlangs ook een nieuwe generatie is ingegaan en waarover wij enorm te spreken zijn sinds we ermee hebben gereden.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.