Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

5 februari 2018 - Leuk en zeker niet onaardig, die vernieuwde Mazda6 Sedan. Maar als land vol met liefhebbers van stationwagens kijken we toch vooral uit naar de gefacelifte Mazda6 Sportbreak. Wel, Mazda zet 'm neer op de Autosalon van Genève.

Mazda liet de grondig vernieuwde 6 Sedan z'n werelddebuut beleven op de Los Angeles Auto Show, in november. Een behoorlijk herontworpen front en opgefriste bilpartij was aan de buitenkant het grote nieuws. Binnenin prijkt zelfs een compleet nieuw dashboard en onder de kap plant Mazda verder verfijnde SkyActiv-benzines en -diesels. Ook is de vernieuwde 6 stiller en comfortabeler geworden. Dit alles geldt uiteraard ook voor de gefacelifte Mazda6 Sportbreak.

Mooiste ter wereld
Hoewel de Sportbreak dé primeur van Mazda zal zijn in Genève, viert het Japanse merk eigenlijk dubbel feest. Recent werd namelijk de Mazda Vision Coupé uitegreoepen tot 'mooiste conceptcar van het jaar' op het 33e Festival Automobile International. Ook die nemen de Japanners dus mee naar Zwitserland, begin maart. Net als de vernieuwde Mazda6 Sedan, die er z'n Europese debuut zal beleven. En dat geldt ook voor de Skyactiv-X-benzinemotor, 's werelds eerste motorblok voorzien van compressieontsteking.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.