Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Nogaro-blauwe Audi RS6 eert oer-RS

1 februari 2018 - Audi heeft een speciale editie van de RS 6 Avant uitgebracht: de Nogaro Edition. Mocht die heel bewust gekozen naam je geen belletje doen rinkelen, geen probleem. Dikke kans dat de blauwe kleurstelling dat alsnog doet.

Audi's nu omvangrijke RS-modellenlijn begon ooit met de RS2, eveneens een powerstation. In de jaren '90 werd deze oer-RS zelfs mede ontwikkeld door Porsche. Hij was er in verschillende kleuren, maar verreweg de bekendste van allemaal was toch wel"¦blauw. Nogaro blue om precies te zijn. Voilą , je hebt de link naar deze RS 6 Avant Performance Nogaro Edition.

Abt
705 pk geniet deze speciale RS 6. Dat zijn er honderd meer dan de Performance-uitvoering van het model af-fabriek meekrijgt. Knap gedaan, Audi Sport! Ho wacht... Ditmaal zijn de pk-credits namelijk niet voor de performancedochter van Audi, maar hoftuner Abt Sportsline. Zij hebben zoveel geweld uit de 4.0 liter V8-biturbo weten te peuteren. Iets dat de tuner uit het Duitse Bottrop eerder deed met de RS6-R en waarvan de oplage beperkt bleef tot een tiental exemplaren.

Importeren
Ook de nieuwe RS 6 Nogaro Edition is gelimiteerd. Tot 150 stuks en elk tegen een vanafprijs van € 124.200,-. In Duitsland welteverstaan, want het model wordt officieel niet in Nederland gevoerd. Oftewel, je zal ervoor de grens over moeten. Maar voor de echte fans zal dat geen probleem vormen. Evenals de verschuldigde BPM van nog eens vele duizenden euro's bij registratie op geel kenteken.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.