Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Tesla belooft dat Roadster met speciaal pakket nog sneller wordt

19 november 2017 - De presentatie van de Tesla Roadster kwam vrijdag als een donderslag bij heldere hemel, maar Elon Musk heeft ons daar nog lang niet alles verteld, zo blijkt nu.

Musk haalde overal het nieuws door te stellen dat de nieuwe Roadster in slechts 1,9 seconden van 0 naar 100 km/h schiet. Dat niet alleen: dankzij het 200kWh sterke accupakket moet deze kleine krachtpatser zo'n 1.000 kilometer kunnen rijden op één lading. Kortom: de Roadster is de snelst accelererende productie-auto zonder dat het ten koste gaat van de range.Naar nu blijkt was dat nog maar de helft van het verhaal. In positieve zin, want Musk heeft vrijdag nog niet al zijn kruit verspeeld. Naar nu blijkt komt er een nog snellere Roadster met Special Option Package. Exacte cijfers ontbreken voorlopig, maar met de belofte dat het nog sneller kan dan 1,9 seconden nemen we voor nu genoegen. Het is vooral de vraag hoe Tesla het de komende jaren gaat bolwerken. De productie van de Model 3 moet nog echt op gang komen, terwijl ook de elektrische vrachtwagen in 2019 klaar moet staan. De Roadster komt vervolgens in 2020, als er de komende jaren geen vertraging meer komt.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.