Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Bevestigd: Lexus RX 450 krijgt derde zitrij

15 november 2017 - Dankzij spyshots hing het al in de lucht, maar nu is het ook bevestigd door Lexus. De RX 450h zal binnenkort te koop zijn met een derde zitrij. Op de LA Auto Show is de officiële onthulling.

De uitvoering met derde zitrij en twee stoelen extra gaat Lexus RX 450hL heten en zal te koop zijn vanaf het tweede kwartaal van 2018. Dat duurt nog zeker een half jaar, dus de Japanners zijn er vroeg bij met de introductie. De autoshow in Los Angeles vindt namelijk eind deze maand plaats.

Stuk groter
In tegenstelling tot diverse andere merken propt Lexus geen derde zitrij binnen dezelfde voetafdruk van haar grootste SUV (waardoor louter kinderen enigszins comfortabel op de achterste stoelen kunnen zitten). Nee, de RX 450hL zal significant langer zijn dan de vijfpersoonsuitvoering. Hoeveel langer weten we niet, maar onze spionagefotografen spraken eerder al over decimeters in plaats van centimeters. Desondanks zal er aan de hybride-aandrijflijn niet zijn gesleuteld. Dat blijft een 313 pk sterke krachtbron. Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.