Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Marc Marquez verdient BMW M4 CS met MotoGP-successen

12 november 2017 - Nog voor Marc Marquez in Valencia beslag legde op de MotoGP-titel had hij al een prijs te pakken. Hij pakte de BMW M Award voor de rijder met de meeste pole positions.

De Spanjaard is pas 23, maar heeft nu al zes wereldtitels op zak. Het was ook alweer voor de vijfde keer op rij dat hij de BMW M Award won en zodoende heeft hij ook al vijf BMW's in de garage staan. De winnaar mocht dit jaar namelijk een BMW M4 CS mee naar huis nemen. Geen verkeerde prijs, al zal de topcoureur vast meer leuk speelgoed in bezig hebben.De M4 CS is een 460 pk sterke bolide, die speciaal voor Marquez in de exclusieve kleur San Marino Blue is gespoten. De competitie wordt alweer vijftien jaar georganiseerd, dus er rijden heel wat MotoGP-toppers rond in snelle BMW's. Marquez is recordhouder, maar ook Valentino Rossi en Casey Stoner wonnen drie keer. Jorge Lorenzo was twee keer de winnaar."Ik weet hoeveel de BMW M Award betekent onder de MotoGP-coureurs, dus ik ben trots dat ik voor de vijfde keer op rij uitgeroepen ben tot de winnaar", aldus de kersverse MotoGP-kampioen. "Ik vind het geweldig dat ik me nu de eigenaar van een BMW M4 CS mag noemen, want dit is opnieuw een heel speciale bolide."Ook BMW M-topman Frank van Meel was blij dat hij de sleutels van de M4 mocht overhandigen aan Marquez. "Ik weet zeker dat hij gaat genieten van deze auto, net als de BMW's die hij de afgelopen jaren won. Hij is al vijf jaar op rij ongeslagen, dus ik kan hem alleen maar feliciteren met deze prijs."Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.